6 pénztárcabarát tipp, amivel pillanatok alatt tavasziassá varázsolhatod az otthonod

Fehér Dia
Írta: ,
6 pénztárcabarát tipp, amivel pillanatok alatt tavasziassá varázsolhatod az otthonod

Kép forrása: Sonyachny

Nem is olyan nehéz tavaszias hangulatba hozni a lakást - még akkor sem, ha próbálod minél gazdaságosabban megoldani a díszítést. A következő ötletekhez biztos, hogy találsz otthon alapanyagokat, csak egy kis időt kell szánnod rájuk. Szuper hétvégi program lehet, ha a gyerekeket is bevonod a készítésükbe, biztos, hogy élvezni fogják a díszítést! Íme hat szuper ötlet, ha pénztárcabarát tavaszi dekorációban gondolkozol.

Ha akad otthon egy átlátszó vázád, vagy akár befőttes üveged, akkor könnyen feldobhatod néhány tojással és pár szál barkával, vagy tavaszi ággal.

A tojásokat pakold a váza aljára, majd állítsd bele a növényt, és már kész is vagy.

Minél több tojás kerül bele, annál látványosabb lesz.

Az olcsóbb lakberendezési boltokban már számtalan színű műanyagtojást tudsz venni, de ha buzog benned a lelkesedés, akkor fess néhányat pasztell színűre - a tojásokból pedig készülhet süti vagy rántotta.

Ez szintén egy filléres megoldás: vegyél egy tojástartót, vágd le a tetejét és helyezz bele virágokat, tollakat és házi készítésű tojásgyertyát.

Utóbbihoz annyit kell tenned, hogy megolvasztasz vízgőz fölött néhány teamécsest vagy régi gyertyát és feltört tojások héjába öntöd a viaszt.

Ha gondolod, zsírkrétát is olvaszthatsz a viaszhoz és illóolajat is adhatsz a keverékhez, hogy színes és illatos gyertyákat kapj.

Mielőtt beleöntenéd, érdemes ragasztópisztollyal rögzítened a kanócot is, hogy ne mozduljon el.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!