5 ünnepi dekoráció szilveszterre, ha házibulit tartasz

Zabolai Margit
Írta: ,

Szilveszterkor ezer buli kínálja magát minden városban, de a legjobb talán mégis az, ahol a saját barátaid gyűlnek össze. Ha idén a te lakásod ad helyt a partinak, és szeretnéd egy kicsit bulisabbá varázsolni a helyszínt, az alábbi dekorációk jó kiindulási alapot adhatnak.

Helló, jövő!

Ragassz színes papírt egy vékonyabb kartonra, majd sablon segítségével vágd ki belőle a jövő év számait.

Ezeket azután a lakás különböző pontjain elhelyezheted, ha pedig egy mágnesszalagot is veszel, a számokat tényleg bárhová felteheted a hűtőtől a fűtőtestig.

Ez a dekoráció egy visszafogottabb buliban is jól mutat, de akár el is rejtheted a számokat valahol a lakásban, és a barátaid megkereshetik őket.

Akinél összeáll egy teljes évszám, az beválthatja mondjuk egy általad kevert, finom koktélra őket.

Klasszikus vonal

Ha nem akarod túlspilázni a dolgot, mégis igazi partihangulatot szeretnél, akkor csak néhány lufira meg színes szalagra lesz szükséged, amit keresztül-kasul lelógathatsz a szobában.

Ha a színes papírból előbb csíkokat vágsz, akkor ezeket karikába ragasztva egymásba fűzheted, és a tarka füzért keresztül futtathatod a plafonon, erről is lufikat vagy színes szalagokat lógatva le.

A szalagokból mindenképpen hagyj valamennyit az asztalra vagy a székekre dobva is: nem csak jól mutat, de garantált, hogy néhány fotó erejéig valaki nyakában fog majd kikötni.