5 kreatív varró projekt, amivel könnyen meg tudsz küzdeni

Zabolai Margit
Írta: ,

Ha még csak most ismerkedsz a varrással, és szeretnél valami sikerélményt szerezni, amitől gyorsabban nő a lelkesedés közted meg a cérna között, akkor ezek a projektek garantáltan sikerélményt adnak majd.

Poháralátét

Egy anyagból elkészíteni tényleg nem nagy kihívás, de ha egy kicsit bolondítanál rajta, vágd cikkelyekre a kör alakú szabásmintát, és varrj össze többféle, összeillő anyagot.

Még mindig pofonegyszerű a dolog, de sokkal egyedibb lesz a végeredmény.

Az alátét másik oldala lehet akár egyszínű is, az egyszerűség kedvéért, de használhatsz ide teljesen más mintát is, így akár két, különböző hangulatú alátét-szettet is készíthetsz egy munkafolyamattal.

Most már csak egy adag forró csoki kell, amit az alátétedre rakhatsz – elvégre kiérdemelted a jutalmat!

Telefontartó Kép forrása: bloglovin.com

Szintén nem kell túlgondolni az ügyet: csak vissza kell hajtani az anyag alját a zsebért, és kell egy lyuk a töltőnek, amit körbevarrsz, hogy ne bomoljon az anyag.

Soha többé nem kell attól tartanod, hogy levered a kanapé széléről a töltőre rakott telefonodat, vagy hogy nem elég hosszú a zsinór, hogy a konnektortól egy sík felületig elvezethesd.

Bárhol teszed is fel tölteni a mobilodat, mindig lesz hely, ahová le is teheted, hiszen maga a töltő lesz a saját magad által varrt kis polc akasztója.