Ideális pohár a finom kávéhoz és teához

Írta: ,

Mindig jobban indul a nap egy aromás lattéval vagy egy finom teával. Még tökéletesebbé teheted az élményt, ha stílusos, időtálló pohárból kortyolod a reggeli italodat. Szertartásaidat a Zwilling termékcsalád kiváló minőségű, kézzel készített, duplafalú üvegpoharaival és egyéb termékeivel teheted még kellemesebbé, amelyekhez most jelentős kedvezményekkel juthatsz hozzá a SPAR új pontgyűjtő akciója keretében. (X)

A kávézás és teázás élményének nélkülözhetetlen tartozékai a praktikus és tetszetős poharak, kanalak, kiöntők. Sokat számít, hogy milyen készlettel varázsolod kellemessé a reggeli készülődést vagy a munkahelyi szüneted. A SPAR Magyarország jóvoltából most a kiváló minőségű Zwilling termékcsalád teázáshoz és kávézáshoz használható stílusos kellékeivel koronázhatod meg mindennapi pihenőidet. Az áruházlánc október 4-én induló pontgyűjtő akciója keretében, a gyűjtőfüzetbe ragasztott matricákkal akár 82 százalékos kedvezménnyel tehetsz szert a készlet darabjaira.

Bizonyára szeretsz kávézni és teázni. A nap első mosolya is annak köszönhető, amikor meghallod a vízforraló vagy a kávéfőző reggeli hangját. A meleg italok felfrissítenek napközben is – néhány perc erejéig nem is létezik más, csak a gőzölgő lélekmelegítő és te. Megújult erővel és bizakodó kedvvel látsz újból a dolgodnak és kedvezőbb színben látod a világot.

A közel 285 éves Zwilling J. A. Henckels sikeresen ötvözte a hagyományos értékeket a legújabb technológiákkal. Manapság a német vállalat termékei egyet jelentenek a kimagasló színvonallal és a praktikus funkcionalitással. A duplafalú üvegpoharakat azért fejlesztették ki, hogy sokáig megtartsák az italok hőfokát. Legyen szó egy párolgó teáról vagy egy hűsítő jeges kávéról, tökéletessé teszik egy fárasztó nap után a pihenés élvezetét. A termékcsalád teás és kávés poharai kiváló minőségű boroszilikát üvegből, egyedileg fúvottan készültek. Strapabíróak, de egyben könnyűek, és külsejük nem melegszik át még a legforróbb italoktól sem.

A 12-féle termék között duplafalú desszertestálat, teás és kávés – normál, eszpresszós, lattés – poharat, üvegkancsót és üvegtárolót találhatsz, de thermo kancsót és teáskanna-készletet melegen tartóval és szűrőbetéttel, valamint kávés- és lattés kanálkészletet is beszerezhetsz. A kiválasztott kedvencedet a pontok összegyűjtését követően igen jelentős, 50-82%-os kedvezménnyel veheted meg. A termékeket hűségpont nélkül, az eredeti áron is megvásárolhatod.

A pontgyűjtő akció 2018. október 4-én indul és 2019. január 30-ig tart a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban.

Minden elköltött 1.000 forintod után 1 hűségpontot kapsz, amelyet gyűjtőfüzetbe ragaszthatsz. Ha összegyűjtesz 25 darab matricát, megvásárolhatod a 12-féle Zwilling-termék egyikét kedvezményes áron. Ahhoz, hogy gyorsabban teljen a füzeted, hétről hétre megjelölt termékek vásárlásával extra pontokhoz juthatsz.

Az akcióban szereplő Tchibo Cafissimo Tuttocaffé Black kapszulás kávéfőző kizárólag az INTERSPAR üzletekben érhető el. Az INTERSPAR áruházak listáját a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban tekintheted meg.

Galéria / Zwilling termékcsalád
Zwilling termékcsalád Megnézem
a galériát!

A hűségpontok beváltására 2018. október 4. és 2019. február 10. között nyílik lehetőséged az árukészlet erejéig. A részletes részvételi szabályzatot megtalálhatod a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.