Vigyázz, kés, rajt! – Jamie Oliver grillkincsei

A SPAR Magyarország legújabb pontgyűjtő akciójában a világhírű mesterszakács, Jamie Oliver prémium minőségű konyhai és grilleszközeit veheted meg kedvezményesen. A szuper grillszettel a legbonyolultabb szabadtűzi fogás elkészítése is gyerekjáték. (x)

A későtavasztól kora őszig tartó időszakban minden háziasszony és vendéglátó egyszer biztosan szerét ejti, hogy titkos pácreceptjei alapján különféle grillcsodákkal kápráztassa el a korgó gyomrokat. A kiváló nyersanyagok mellett a tökéletes végeredményhez tökéletes eszközök is kellenek.

A friss és minőségi élelmiszer az alapja az egészséges étkezésnek. Nemcsak a SPAR hitvallása ez, de hasonlóan gondolkodik Jamie Oliver is. A brit sztárszakács könyveivel, műsoraival, kampányaival és éttermeivel világszerte rengeteg embert motivált már arra, hogy másképp tekintsen az ételekre és a főzésre, s tegyen azért, hogy finomabb, egészségesebb ennivalók kerüljenek az asztalára. A SPAR a hazai kiskereskedelemben egyedülálló promóció keretében olyan konyhai eszközöket kínál hűséges vásárlóinak, amelyek a világhírű séf magas minőségi elvárásait képviselik.

A SPAR Magyarország új hűségpromóciójában 13-féle Jamie Oliver márkájú konyhai és grilleszköz vásárolható meg a hűségpontok beváltása után, akár 80% kedvezménnyel. Hogy te lehess a „Grillezés Királynője”, most hatféle csúcsminőségű kést vagy a konyhai ollót szerezhetsz be – mindegyiknek nagy hasznát veheted a konyhádban. Jó szolgálatot tehet a praktikus és esztétikus Park Grillsütő is, az ízletes grillcsodák készítésében pedig nélkülözhetetlen a grillcsipesz, a grilltisztító kefe vagy a grillfordító-lapát.

A SuperShop kártyabirtokosok kínáló tálcára is gyűjthetik a pontokat, az univerzális faszenes grillsütőre pedig az INTERSPAR hipermarketekben tehetsz szert.

A hűségakció május 11. és augusztus 19. között zajlik a SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A vásárlók minden elköltött 1000 forintjuk után 1 hűségpontot kapnak, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragaszthatnak. Ha legalább 25 pontjuk összegyűlt, kedvezményes áron vásárolhatják meg a kiválasztott terméket. A vásárláshoz a pénztárnál kell leadni a szükséges 25 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet, ott azonnal érvényesítik a kedvezményt. A hűségpontok beváltása május 11-től szeptember 3-ig tart. A hűségakció részvételi szabályzata megtalálható a www.sparhuseg.hu weboldalon és a résztvevő áruházakban.

Minden jó háziasszonynak tuti titkos fogásai vannak, hogyan teheti felejthetetlenül finommá – egyúttal egészségessé – egy grillvacsora menüsorát. Neked is. Sokszor azért lehetetlenül el a terved, mert gyenge és silány szerszámokkal vagy kénytelen dolgozni. Aranyszabály, hogy a legjobb eredményt a legjobb eszközökkel lehet elérni. Jamie Oliver neve garancia arra, hogy a kések nem nyiszálni fognak, hanem vágni, az olló szab, ahogy kell, a praktikus grillkellékek (a csipesz, a fordítólapát vagy a tisztító kefe) megkönnyítik a munkád, és a grillsütőn pedig nem odaég a hús, hanem szépen megsül. Mindez azért is fontos, mert ha sikerélmények koronázzák konyhai fáradozásodat, máskor is szívesen és örömmel látsz neki, így máskor is a legjobbat és legegészségesebbet hozod ki az alapanyagokból.

www.sparhuseg.hu

Galéria / Vigyázz, kés, rajt! – Jamie Oliver grillkincsei
Vigyázz, kés, rajt! – Jamie Oliver grillkincsei Megnézem
a galériát!