Kívánj kedveset! - Ünnepi köszöntési módszerek

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Kívánj kedveset! - Ünnepi köszöntési módszerek

Ünnepeket, névnapokat, születésnapokat ünnepelni nagyon jó dolog. Persze csak abban az esetben, ha a számunkra fontos emberek nem felejtenek el bennünket. Hogy mégis hogy lehet ezt kivitelezni. Gondolom senkinek nem mond újat az sms küldés, de vajon mennyire örülnénk mi is, ha a jeles napon egy levelet találnánk a postaládában, bizonyítékául annak, hogy a másik nem feledkezett meg rólunk.

Sms
Igazán nem kerül sokba, sem ténylegesen, sem pedig képletesen értve. Egy gyors sms, és a másik máris jobban fogja magát érezni, hiszen tudni fogja, hogy gondoltál rá, nem felejtetted el.
Az SMS előnye a telefonálással szemben, hogy megmarad, így mindig kedvesen fognak emlékezni rád ahányszor az íráson megbotlik a szemük. Az egész "procedúra" pedig a napodból csupán 1 percet vesz el.
Levél

Sokan e fölött a lehetőség fölött egész egyszerűen átlendülnek. Pedig kár, mert egy nagyon szép gesztus.

Gondolj csak bele, mennyire jó érzés volt levelet kapni, hát még akkor milyen kellemes, amikor alkalomra érkezik.
Igaz, két dologra is figyelni kell vele kapcsolatban: egyrészt nem küldheted el a levelet úgy, hogy nagyjából egy sms-nyi szöveget írsz csak bele. Másrészt, ha azt akarod, hogy a leveled pontosan a születésnapon érkezzen meg, akkor időben kell postára adni.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba