Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!

A munkahelyeden pörög az év végi hajtás, örülsz, ha egy kis időd jut magadra és a karácsonyi előkészületekre, közben pedig a lakásodra is ráférne egy alapos takarítás, de már a gondolatától is begőzölsz. Ismerős? A megoldás éppen a gőz ereje, amivel könnyen és gyorsan ragyogóan tisztává varázsolhatod az otthonodat!

Hazalátogat a külföldön élő volt iskolatársad, karácsonyi összejövetel a barátaiddal, családi vacsorák: december közeledtével megszaporodnak a hasonló látogatások. Nem beszélve arról, hogy a csodásan feldíszített karácsonyfádról mennyivel szebben mutat az Instagram-fotó, ha körülötte is minden tisztán csillog. Bizony, a takarítás ugyanúgy hozzátartozik az ünnepekhez, mint a szaloncukor és a dekoráció. És hogy a készülődés eme részét is kellemessé varázsold, fontos, hogy jól válaszd meg hozzá az eszközöket.

Fűts be a kosznak!

Ideje elfelejteni a durva kemikáliákat tartalmazó tisztítószereket, a kifröccsenő felmosó vizet és a hosszas súrolást. A Kärcher gőztisztítói kíméletesebbek, gyorsabbak, mégis jóval hatékonyabbak, mint a hagyományos eszközök. A forró gőzt használó készülékek szó szerint befűtenek a szennyeződéseknek, feloldják őket, a háztartási kemény felületeken található baktériumok 99,99%-át elpusztítják, mindezt környezetbarát és egészséges módon. Szóval többet nem kell aggódnod például a felmosásra, fürdőtakarításra elhasznált víz mennyiségen, és akkor sem, ha egy kisbabás barátnőd toppan be látogatóba. A pici nyugodtan játszhat a makulátlanul tiszta és vegyszermentes padlódon!

Mindig startra készen

Érdemes próbát tenned a Kärcher SC 3 EasyFix gőztisztítójával, mert a segítségével akár még annyira megszeretheted a takarítást, mint Monica a Jóbarátokban. Csak önts vizet a tartályába és mindössze 30 másodperc múlva (ilyen gyorsan melegszik fel) már bevetésre készen áll. Amiatt sem kell aggódnod, ha kemény a víz, mert beépített intelligens vízkőmentesítő patronja automatikusan teszi a dolgát. Ráadásul ennek hála csillogni fog minden tisztított felületet, sehol egy bosszantó vízkőnyom! Ha pedig kiürülne a tartálya, menet közben is újratöltheted, így egy percre sem kell leállnod.

Sokoldalú segítség

A kemény padlók minden típusán használhatod a hatékony lamella technológiának köszönhetően. A törlőrongyot pedig anélkül cserélheted, hogy be kéne koszolnod a kezed, egyszerűen húzd le a tépőzárról a padlótisztító kendőt és tapaszd fel az újat. A padlón kívül pedig a lakásod számos más pontján is tisztíthatsz vele: a konyhában villámgyorsan újjá varázsolja a pultot és főzőlapot vagy a tűzhelyet. A fürdőszobában verhetetlen a csempe, mosdó és csaptelep takarításában, ráadásul, mivel csak vízzel dolgozik, nem kell attól tartanod, hogy az érzékeny bőröd később mosakodás közben esetleg vegyszermaradványokkal érintkezzen. De akár az ablakoknál és tükröknél is bevetheted, az eredmény csíkmentes, ragyogóan tiszta felület lesz! Mivel a gőzölés intenzitását a tisztítandó felülethez és a szennyeződés mértékéhez igazíthatod, a Kärcher SC 3 EasyFix mindig maximális teljesítményt nyújt. És a legjobb benne: mivel a segítségével gyorsabban és könnyebben végzel a takarítással, több időd és energiád marad, hogy az ünnepre hangolódj!

További információk a Kärcher oldalán.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba