Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Kép forrása: Kärcher

A jó idő, a jó hangulat és a ragyogás nemcsak a lelkedre, de a lakásodra is jó hatással van. Felejtsd el a fáradságos, nehéz takarítást, és hívd segítségül a Kärcher keménypadló tisztítóit, melyekkel higiénikussá varázsolhatod az otthonodat. (x)

A tavasz közeledtével a természet csodás ébredése, a napfény, a színek és az illatok ugyanolyan pozitív hatással vannak a hangulatunkra, mint a közvetlen környezeted rendje és csillogása.

De amíg egy sétához a természetben vagy egy kávéhoz a Duna-parton pozitív érzések párosulnak, a takarítást gyakran nyűgként élheted meg.

Pedig lehet ez másként! Tekerd maximumra a hangerőt, és a zene mellé hívd segítségül a Kärcher keménypadló tisztítóit. 

Ha eleged van a rendszeres porszívózásból, seprésből és felmosásból, viszont szeretnéd, hogy makulátlan tisztaság legyen otthonodban, akkor a megoldás az FC 5 és az FC 5 Akkumulátoros keménypadló tisztító, amelyekkel fele annyi idő alatt látványosan tisztább lesz minden felület, mint azt a hagyományos padlótisztítás során megszokhattad. Titkuk, hogy egyetlen lépésben végzik el azt, amit te jelenleg kettőben: a porszívózást – kisméretű szennyeződés, mint por vagy morzsa esetén – és a felmosást. Engedd meg magadnak, hogy a házimunka egyszerű és gyors legyen!

Ha a zene hallatán családod többi tagja is csatlakozna hozzád, nem kell aggódnod, hogy elbuknak a mindenfelé tekergő kábelben, és számodra is sokkal egyszerűbbé, praktikusabbá válik a teljes munkafolyamat a vezeték nélküli FC 5 Cordless-szel. Így, ha végeztél, egyszerűen és gyorsan elrakhatod “segítőtársadat”.

Nem kell bajlódnod többé a takarítóeszközöd tisztításával sem, az FC 5 öntisztító funkciójának köszönhetően!

Az automatikusan benedvesedő, forgó mikroszálas hengerek összegyűjtik a piszkot, miközben a szennyezett víz a hengerekről elszívásra kerül. A praktikus és innovatív öntisztító funkciónak köszönhetően mindig tiszta vizet használ, a hengerek mindig frissek és használatra készek. Bármilyen keménypadló, mint a fa, a kő vagy a műanyag kb. 2 perc alatt megszárad és járható lesz. A tisztítás a hengerek automatikus előrehaladásának és az egyszerű navigálhatóságnak köszönhetően sok erőt megtakarít. Ráadásul a hengercserés tisztítás a piszokkal való érintkezés nélkül, gyorsan és egyszerűen elvégezhető. 

A jó hír, hogy takarítás után így nem leszel leharcolt és fáradt. A jövőben tekints a takarításra egy pozitív, szemmel látható, tiszta hasznot hozó tevékenységként.

Az FC 5 Cordless-nek köszönhetően egyszerűen lehetsz hatékonyabb, ugyanis 20 százalékkal jobb tisztítási eredményt érhető el a hagyományos tisztítási módszerekhez képest.  

Ha még könnyebb és kényelmesebb gépet keresel, mellyel igazán egyszerűen beférsz a nehezen elérhető helyekre is, akkor az FC 3 Akkumulátoros készülék a neked való – használatával nemcsak ragyogóan tisztább padlót kapsz, hanem már 2 percen belül szárazat is. Az FC 3 Premium akkumulátoros készülék keskeny felépítésű, praktikusan használható bútorok alatti tisztításhoz. Hála a forgó csuklónak, a sarkok és szélek tisztításához is kiválóan megfelel.

A Kärcher FC 5 és FC 3 keménypadló tisztítói prémium változatban is elérhetők, melyek hófehér színüknek és kis méretüknek köszönhetően, bármely lakás szolid és elegáns segítői lehetnek.

További akciós háztartási termékek ITT.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba