Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Kép forrása: Kärcher

A jó idő, a jó hangulat és a ragyogás nemcsak a lelkedre, de a lakásodra is jó hatással van. Felejtsd el a fáradságos, nehéz takarítást, és hívd segítségül a Kärcher keménypadló tisztítóit, melyekkel higiénikussá varázsolhatod az otthonodat. (x)

A tavasz közeledtével a természet csodás ébredése, a napfény, a színek és az illatok ugyanolyan pozitív hatással vannak a hangulatunkra, mint a közvetlen környezeted rendje és csillogása.

De amíg egy sétához a természetben vagy egy kávéhoz a Duna-parton pozitív érzések párosulnak, a takarítást gyakran nyűgként élheted meg.

Pedig lehet ez másként! Tekerd maximumra a hangerőt, és a zene mellé hívd segítségül a Kärcher keménypadló tisztítóit. 

Ha eleged van a rendszeres porszívózásból, seprésből és felmosásból, viszont szeretnéd, hogy makulátlan tisztaság legyen otthonodban, akkor a megoldás az FC 5 és az FC 5 Akkumulátoros keménypadló tisztító, amelyekkel fele annyi idő alatt látványosan tisztább lesz minden felület, mint azt a hagyományos padlótisztítás során megszokhattad. Titkuk, hogy egyetlen lépésben végzik el azt, amit te jelenleg kettőben: a porszívózást – kisméretű szennyeződés, mint por vagy morzsa esetén – és a felmosást. Engedd meg magadnak, hogy a házimunka egyszerű és gyors legyen!

Ha a zene hallatán családod többi tagja is csatlakozna hozzád, nem kell aggódnod, hogy elbuknak a mindenfelé tekergő kábelben, és számodra is sokkal egyszerűbbé, praktikusabbá válik a teljes munkafolyamat a vezeték nélküli FC 5 Cordless-szel. Így, ha végeztél, egyszerűen és gyorsan elrakhatod “segítőtársadat”.

Nem kell bajlódnod többé a takarítóeszközöd tisztításával sem, az FC 5 öntisztító funkciójának köszönhetően!

Az automatikusan benedvesedő, forgó mikroszálas hengerek összegyűjtik a piszkot, miközben a szennyezett víz a hengerekről elszívásra kerül. A praktikus és innovatív öntisztító funkciónak köszönhetően mindig tiszta vizet használ, a hengerek mindig frissek és használatra készek. Bármilyen keménypadló, mint a fa, a kő vagy a műanyag kb. 2 perc alatt megszárad és járható lesz. A tisztítás a hengerek automatikus előrehaladásának és az egyszerű navigálhatóságnak köszönhetően sok erőt megtakarít. Ráadásul a hengercserés tisztítás a piszokkal való érintkezés nélkül, gyorsan és egyszerűen elvégezhető. 

A jó hír, hogy takarítás után így nem leszel leharcolt és fáradt. A jövőben tekints a takarításra egy pozitív, szemmel látható, tiszta hasznot hozó tevékenységként.

Az FC 5 Cordless-nek köszönhetően egyszerűen lehetsz hatékonyabb, ugyanis 20 százalékkal jobb tisztítási eredményt érhető el a hagyományos tisztítási módszerekhez képest.  

Ha még könnyebb és kényelmesebb gépet keresel, mellyel igazán egyszerűen beférsz a nehezen elérhető helyekre is, akkor az FC 3 Akkumulátoros készülék a neked való – használatával nemcsak ragyogóan tisztább padlót kapsz, hanem már 2 percen belül szárazat is. Az FC 3 Premium akkumulátoros készülék keskeny felépítésű, praktikusan használható bútorok alatti tisztításhoz. Hála a forgó csuklónak, a sarkok és szélek tisztításához is kiválóan megfelel.

A Kärcher FC 5 és FC 3 keménypadló tisztítói prémium változatban is elérhetők, melyek hófehér színüknek és kis méretüknek köszönhetően, bármely lakás szolid és elegáns segítői lehetnek.

További akciós háztartási termékek ITT.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!