5+1 ötletes tárolási tipp, hogy mindig rend legyen az otthonodban

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 ötletes tárolási tipp, hogy mindig rend legyen az otthonodban

Kép forrása: pinterest.com

Sokszor hiába raksz rendet a lakásban, mégis úgy tűnhet, hogy rendetlenség van. Erről az a sok apróság tehet, ami ott van a polcokon, padlón, és együttesen azt éreztetik veled, hogy felfordulás van. A legjobb tárolási tippek épp ebben segítenek, hiszen elrejtik szem elől a felesleges holmikat, és rendérzettel töltik meg a helyiséget.

1. Fiókok és elválasztások

A legtöbb fiókban teljes felfordulás van, hiszen mindent csak beledobálunk, gondolván, hogy úgysem látjuk őket. Noha ez valóban így van, mégis nagy rendetlenséghez vezet ez a típusú hozzáállás.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Épp ezért lenne érdemes különféle fiókelválasztókat beszerezni, hogy képes legyél jobban rendszerezni a tárgyaidat. A sminkeknél például nagyon hatásos megoldás, hiszen így nem a fésülködő asztalon áll az összes termék, de a konyhában vagy éppen a nappaliban is szuper ötlet.

2. Rejtett fiókok

Nagyon sok helyet meg lehet spórolni azzal, ha a lakás minden részét megpróbálod hatékonyan kihasználni. Ilyen például az ágy alatti rész, vagy akár maga a lépcső!

Képek forrása: 1 / 2

Egy kis leleményességgel szuper tárolóhelyet lehet létrehozni ezekből a kihasználatlan részekből, például egy-egy tároló beszerelésével. Ide elteheted az éppen nem aktuális cipőket, takarókat, tiszta ágyneműket, hogy ne legyenek szem előtt, és portól mentes helyen legyenek tárolva.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?