5+1 ötletes tárolási tipp, hogy mindig rend legyen az otthonodban

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 ötletes tárolási tipp, hogy mindig rend legyen az otthonodban

Kép forrása: pinterest.com

Sokszor hiába raksz rendet a lakásban, mégis úgy tűnhet, hogy rendetlenség van. Erről az a sok apróság tehet, ami ott van a polcokon, padlón, és együttesen azt éreztetik veled, hogy felfordulás van. A legjobb tárolási tippek épp ebben segítenek, hiszen elrejtik szem elől a felesleges holmikat, és rendérzettel töltik meg a helyiséget.

1. Fiókok és elválasztások

A legtöbb fiókban teljes felfordulás van, hiszen mindent csak beledobálunk, gondolván, hogy úgysem látjuk őket. Noha ez valóban így van, mégis nagy rendetlenséghez vezet ez a típusú hozzáállás.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Épp ezért lenne érdemes különféle fiókelválasztókat beszerezni, hogy képes legyél jobban rendszerezni a tárgyaidat. A sminkeknél például nagyon hatásos megoldás, hiszen így nem a fésülködő asztalon áll az összes termék, de a konyhában vagy éppen a nappaliban is szuper ötlet.

2. Rejtett fiókok

Nagyon sok helyet meg lehet spórolni azzal, ha a lakás minden részét megpróbálod hatékonyan kihasználni. Ilyen például az ágy alatti rész, vagy akár maga a lépcső!

Képek forrása: 1 / 2

Egy kis leleményességgel szuper tárolóhelyet lehet létrehozni ezekből a kihasználatlan részekből, például egy-egy tároló beszerelésével. Ide elteheted az éppen nem aktuális cipőket, takarókat, tiszta ágyneműket, hogy ne legyenek szem előtt, és portól mentes helyen legyenek tárolva.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!