Rejtekhelyek a lakásodban, amiket elsőként kutatnak át a betörők

Szirák Viki
Írta: ,

Sokszor még egy biztonsági záras ajtó és a kamerarendszer sem riasztja el a betörőket attól, hogy megpróbáljanak bejutni a lakásodba. Sajnos emiatt egy kicsit mindig készenlétben kell állnod, és fontos, hogy egy lépéssel előttük járj. Az alábbi cikkünkben eláruljuk, melyek azok a rejtekhelyek a lakásokban, amiket a betörők elsőként ellenőriznek; ide semmiképp se tedd az értékeidet!

Még ha a fésülködő asztalodon van is néhány ékszer, ettől függetlenül a betörők mindig ellenőrzik a fiókokat is; még abban az esetben is, ha csak zoknikat és bugyikat tárolsz bennük.

Sokan ugyanis a legértékesebb holmijaikat nem teszik szem elé, így a tolvajok automatikusan a fiókokat ellenőrzik ezek után.

Ha a biztonság kedvéért mégis itt tartanád a kedvenc nyakláncodat, a legjobb, ha egy zokniba tekered dobozostul, így ugyanis könnyen lehet, hogy átsiklanak felette.

Ha azt gondolod, hogy a fagyasztó vagy a hűtő szuper rejtekhely, sajnos el kell, hogy keserítsünk: valószínűleg a betörők is így gondolják.

Noha a berendezés egész tartalmát nem fogják átkutatni, azért valószínűleg belenéznek: így ha olyan holmit látnak ott, ami látszólag nem oda való, tudni fogják, hogy rejtegetsz valamit.

A legjobb, ha esetleg egy ételhordóba, fagyis dobozba rejtesz valamit, ha feltétlenül ez a legbiztonságosabb része a lakásodnak.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!