5+1 tárgy, ami tényleg nem hiányozhat a táskádból

Göcző Nóra
Írta: ,
5+1 tárgy, ami tényleg nem hiányozhat a táskádból

Egy nő számára a táskája olyan, mint a legjobb barátja. Együtt mennek mindenhová, megosztja vele a legféltettebb titkait. Na jó, nem az összeset, de azért vannak dolgok, amiket jobb, ha nem tud senki és ott lapul a táska mélyén. Más eszközök pedig egyszerűen csak praktikusak és megkönnyítik az egyébként rendkívül bonyolult női lét mindennapjait, tehát ott a helyük a retikülben.

Egy jól megválasztott rúzs vagy szájfény másodpercek alatt azt a benyomást kelti, hogy magabiztosan, előre felkészülten állunk rendelkezésre az adott helyzetben.

Ezt az ősi sminkeszközt ötezer éve használják a nők, mert megerősíti az önbizalmat, ami pedig magában hordozza a sikerélményt.

Kell ennél több? Sminkmesterek szerint a szem a lélek tükre, az ajkak pedig a hangulaté. A sötét színek komolyabbá teszik az arcot, optikailag kicsinyítik az ajkakat. A halványabb rúzsok, szájfények visszafogottságot sugallnak.

Az egészen élénk piros színek a vad elszántság látszatát keltik. A vörös száj magára vonja a férfiak figyelmét és túlfűtött erotikát sugároz. Érdemes odafigyelni, bizonyos helyszíneken illetlennek számíthat.

Bevásárló lista, fontos telefonszámok, elintéznivalók gyors feljegyzésére bármikor szükség lehet.

Ha indulsz valahová, kis térképet rajzolhatsz rá a célpont körüli utcanevekről, csak kikapod a táskádból, és megnézed, merre menj.

Persze a telefonodon is van jegyzet funkció, sőt térkép is, de sokkal gyorsabb és egyszerűbb módja a jegyzetelésnek, és a feljegyzett dolgok visszakeresésének egy kis notesz. Úgyis rendszerint akkor kezd lemerülni a telefon, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.

Vagy az erős napsütéstől nem látszik a kijelző, emiatt fel kell erősíteni a fényerőt, ez pedig hamarosan az első problémát hozza magával.