Mihez kezdj a megunt ruháiddal? – 5+1 gazdaságos tipp

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mihez kezdj a megunt ruháiddal? – 5+1 gazdaságos tipp

Nyár elején a gardrób kétségtelenül frissítésre szorul, ám nem mindenki áll úgy anyagilag, hogy a legújabb darabokat gond nélkül beszerezhesse. Szerencsére több lehetőség is adódik arra vonatkozóan, hogy a megunt ruhákat újakra válthasd le, mégpedig gazdaságosan.

Börzék a környéken

Több helyen rendeznek börzéket felnőtteknek, vagy babáknak, esetleg garázsvásárokat, ahol párezer forintért bérelhetsz asztalt és árulhatod az összes megunt, nem használt holmidat. 

Valódi piachangulat van az ilyen csereüzletek során, de a lényeg ugyanaz, mint a Facebook csoportokban: túladhatsz azon, amit meguntál, és jó áron juthatsz hozzá olyan darabokhoz, amikre szükséged van. 
 
Ha eladóként elsőre nem is, vásárlóként mindenképpen látogass el egy ilyen helyre, nagyon klassz cuccokat zsebelhetsz be.
Apróhirdetés
Az apróhirdetések mostanság meglehetősen háttérbe szorultak a közösségi oldalak végett, de még mindig nem kell lemondanod róluk, hiszen ha olyan terméket árulsz, amire a környéken nincs igény, akkor az apróhirdetésekre specializálódott oldalak jelenthetnek megoldást.

 
Fontos, hogy lehetőség szerint oldjátok meg a közös találkozást, de ha ez nem lehetséges, akkor csak előre utalást követően küldd el a terméket. Emellett legyél becsületes, ha valami hibája van a ruhának, akkor azt tüntesd fel, különben hamar híre megy a családnak, és senki sem fog vásárolni tőled.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)