Mihez kezdj a megunt ruháiddal? – 5+1 gazdaságos tanács

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mihez kezdj a megunt ruháiddal? – 5+1 gazdaságos tanács

Nyár elején a gardrób kétségtelenül frissítésre szorul, ám nem mindenki áll úgy anyagilag, hogy a legújabb darabokat gond nélkül beszerezhesse. Szerencsére több lehetőség is adódik arra vonatkozóan, hogy a megunt ruhákat újakra válthasd le, mégpedig gazdaságosan.

Kuponokért
Ha már a cserénél tartottunk, meg kell említenünk a marketingfogással felérő, ugyanakkor szerény pénztárcájú hölgyek számára nagyon is praktikus megoldást, mely szerint a boltok a használt ruhákat visszaveszik, újrahasznosítják, majd cserébe levásárolható kuponokat adnak.
Érdemes ezt a lehetőséget is megfontolni azon darabok esetében, amiktől nem tudtál megszabadulni az aukciókon, hiszen ha nem is olyan nagymértékben, de ezzel a módszerrel mégis tudsz némi pénzt kicsikarni a ruhatárad frissítésére.
Apróhirdetés
Az apróhirdetések mostanság meglehetősen háttérbe szorultak a közösségi oldalak végett, de még mindig nem kell lemondanod róluk, hiszen ha olyan terméket árulsz, amire a környéken nincs igény, akkor az apróhirdetésekre specializálódott oldalak jelenthetnek megoldást.

 
Fontos, hogy lehetőség szerint oldjátok meg a közös találkozást, de ha ez nem lehetséges, akkor csak előre utalást követően küldd el a terméket. Emellett legyél becsületes, ha valami hibája van a ruhának, akkor azt tüntesd fel, különben hamar híre megy a családnak, és senki sem fog vásárolni tőled.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató