Tele van a konyhaszekrény megunt bögrékkel? 8 dolog, amire felhasználhatod őket

Szirák Viki
Írta: ,
Tele van a konyhaszekrény megunt bögrékkel? 8 dolog, amire felhasználhatod őket

A konyhádban valószínűleg neked is rengeteg bögre található, jelentős részükből pedig talán már évek óta nem ittál semmit. Ha te is szeretnéd felhasználni ezeket kreatív, sokoldalú módon, van pár javaslatunk, amit imádni fogsz!

Szerezz be egy kreatív boltban olyan gyertyát, ami kizárólag csak a viaszból és a kanócból áll, mindenféle díszítés nélkül.

Ugyanis egy bögre szuperül betölti a gyertyatartó szerepét, és meggátolja, hogy az olvadt viasz összekenje a bútort.

Akár néhány dekorációs kelléket is vehetsz mellé, hogy a bögre külső felét feldobd egyedi díszítéssel, amennyiben egyszínű, sima darabról beszélünk: húsvéti, karácsonyi, és nyári verziót is könnyedén készíthetsz belőle!

Ha mindig is szerettél volna gyógynövényeket, fűszernövényeket termeszteni, de sajnos nincs kerted, a bögréd segítséget nyújthat neked ebben!

Kisebb mérete ugyanis tökéletesen megfelel nekik, és csak virágföldre, valamint némi magra, kiválasztott növényre lesz szükséged.

Arra azért figyelj oda, hogy megfelelő napfényt és vizet biztosíts nekik (a legjobb helyszín például az ablakpárkány), de a kellemes körülményeket hamar meghálálják!

És a legjobb, hogy így nem kell boltba menned, ha kakukkfűre vagy mentára van szükséged.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba