Kreatív, ötletes konyhai eszközök, amik megkönnyítik a mindennapokat

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Kreatív, ötletes konyhai eszközök, amik megkönnyítik a mindennapokat

Tárolás, takarítás, sikálás, dörzsölés, szeletelés, facsarás – rengeteg konyhai manőver, amivel nap mint nap szembesülünk. Gyűjtöttünk pár kreatív, ötletes, dizájnos cuccot, amik segítenek a naponta ismétlődő konyhai műveleteknél, a főzésnél, a sütésnél, a tárolásnál, a csomagolásnál, a rendrakásnál és a tisztításnál is.

Manapság már sok receptet nem szakácskönyvből nézünk ki, hanem weboldalakról, így aztán a telefon vagy tablet szépen kikerül a konyhába, bele a sok maszatba.

Az okoskütyük megóvására és tárolására sokféle praktikus megoldást találhatsz, de ez az egyik legstílusosabb – egy vágódeszkából átalakított tartóka!

Ha elég ügyes vagy, akár te is csinálhatsz egyet, de rátalálhatsz olcsó, fából készült vágódeszkákra a lakberendezési boltokban.

 

Ha már a szilikonos holmiknál járunk, nekem nagyon bejön ez a zöld, hatalmas levélre emlékeztető tányér, ami jól hajlik, idomul a feladathoz.

Nyilván nem leveseknek és szószoknak találták ki!

De strapabíró, könnyen tisztítható és ínycsiklandóan mutatnak rajta a szendvicsek, aprósütemények.

A tányér megálmodója egy nagyon kreatív dizájner, Nao Tamura, aki elképesztően ötletes konyhai cuccokat tervez.

 

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!