Kreatív, ötletes konyhai cuccok, amik megkönnyítik a mindennapokat

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Kreatív, ötletes konyhai cuccok, amik megkönnyítik a mindennapokat

Tárolás, takarítás, sikálás, dörzsölés, szeletelés, facsarás – rengeteg konyhai manőver, amivel nap mint nap szembesülünk. Gyűjtöttünk pár kreatív, ötletes, dizájnos cuccot, amik segítenek a naponta ismétlődő konyhai műveleteknél, a főzésnél, a sütésnél, a tárolásnál, a csomagolásnál, a rendrakásnál és a tisztításnál is.

Ezek a jópofa, rugalmas tárolók megkönnyítik a szendvicsek szállítását. A tervezők tudták, hogy a dobozokat a merev formájuk miatt néha nehezen tuszkoljuk be a táskába, ezért a flexibilis csomagolás alkalmazkodik a szendvics és a gyümölcs formájához.

Az otthon készített uzsonna, ebéd stílusos tárolására kitalált tartó pasiknak is jól jöhet, a munkába és edzés utánra is.

Az ilyen, táskákba is kényelmesen beférő ételhordók rugalmas szilikonból készülnek, és bevizsgált termékek, amik egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.

Biztosan veled is előfordul néha, hogy meggondolatlanul hozzányúlsz a forró tálcához. Úgy vagy vele, hogy nagy baj nem lehet, ha gyorsan egy konyharuhával kirántod a sütőből a pogácsás tálcát, sült husis tálat, a muffinokat vagy a guszta szuflét...

Ne égesd meg feleslegesen az ujjad, használj ilyen jópofa, szilikonos edényfogót!

A gyűjteményünkbe mi most ezt a dínós darabot válogattuk be, de sokféle, hasonlóan praktikus fogóval találkozhatsz lakberendezési áruházakban.

Ajándéknak is remek! Ha van olyan barátnőd, aki lelkesen serénykedik a konyhában, és meg akarod lepni, biztos hasznát veszi.