5 szuper dolog, amire a kézfertőtlenítő gélt használhatod a háztartásban

Szirák Viki
Írta: ,

A kis tubusos kézfertőtlenítő nagyon hasznos, ha épp úton vagy valamerre, és nincs lehetőséged kezet mosni. Azonban azt már csak kevesen tudják, hogy ezt a szuper holmit számtalan más dologra is használhatod, amivel alapjaiban könnyítheted meg az életedet!

Az ezüstből készült kanalak, villák és kések egy idő után elveszítik korábbi fényüket, és homályossá válik a felületük, ami nagyon zavaró lehet.

Ilyenkor nehéz rájönni arra, mivel lehetne minél hatékonyabban új hatásúvá varázsolni őket, anélkül, hogy megsérülnének; erre a feladatra viszont nagyon is szuper lehet a kézfertőtlenítő gél!

Elég csak pár cseppet nyomnod belőle egy puha anyagú ruhára, majd azzal dörzsölgetned egy darabig (persze csak óvatosan), és meglátod, rögtön fényesebb lesz az ezüst étkészlet felülete.

Sokszor csak drágán lehet venni olyan tisztító folyadékot, amivel foltmentesen tudod letakarítani a szemüveged lencséjét.

Pedig az egyik leghasznosabb dolog mindvégig ott lapult a táskádban!

A kézfertőtlenítő géllel szinte ugyanazt a hatást érheted el, mint egy specifikus tisztítószerrel; mindössze annyit kell tenned, hogy egy kendőre, esetleg ruhadarabra nyomsz belőle egy keveset, és óvatosan letakarítod vele a lencsét.

Hamar eltűnnek az ujjlenyomatok és kósza foltok, ha pedig épp kifogyott a tisztítószered, sokat segíthet a helyzeteden!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba