Így szüntesd meg a kuplerájt otthonodban!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így szüntesd meg a kuplerájt otthonodban!
Állandóan rumli van a szobádban és fogalmad sincs, hogyan lehetnél úrrá a káoszon? Van néhány praktika, amit mindig bevethetsz a rend érdekében.
Mi az, ami kell?
A rendetlenséget többnyire az okozza, hogy több holmink van, mint amennyi kényelmesen elfér a szobánkban. Ezt orvosolandó a legfontosabb, hogy kidobáld vagy elajándékozd azokat, amikre már nincs szükséged. 
 
Nem könnyű megválni az emlékektől és erre nem is kényszerít senki, de amit nem használsz hetente, vagy havonta minimum egyszer, annak dobozban, a padláson a helye.
„Még valamire jó lesz”
Minden gyűjtögető ezzel a mondattal kezdi. Vajmi kevés az esély rá, hogy a törött csipeszt és a leszakadt függönyt még valaha is használni fogod. Ha fáj a szíved valamiért, akkor rögvest keress hozzá egy praktikus újrafelhasználási módszert, mert ha ehhez most nincs kedved, akkor nyilván fél év múlva sem lesz. 
 
Azt sem szabad szem elől téveszteni, hogy bár az újrafelhasznált termékek tényleg mutatósak tudnak lenni, de könnyen éppoly kihasználatlan porfogókká válhatnak, mint elődeik; így nyilván nincs értelme tovább rejtegetni őket.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján