Hogyan kezeljük az indokolatlan feszültséget

Fischer Anna
Írta: ,
Hogyan kezeljük az indokolatlan feszültséget
Érezted már valaha, hogy indokolatlanul nagyobb benned a feszültség, olyat bántasz meg idegességedben, akit nem is akartál, vagy olyat mondasz, amit nem is gondoltál komolyan? Ha ismerős ez az érzés, a következő feszültség kezelő tippek segítségedre lesznek:
Menstruáció
Az egyik leggyakoribb ok, ami indokolatlan feszültséget okoz a nőknél, az a menstruációhoz köthető. Ha amúgy is vezetsz menstruációs naptárt, akkor nem tart semeddig sem, hogy azt az egy-két napot is bevezesd, amikor indokolatlanul ingerültebb voltál a megszokottnál.
Könnyen lehet, hogy összefüggést fogsz látni a dátumok között. Ha így van, akkor máris tettél egy komoly lépést a feszültség kezelésére, hiszen legközelebb már tudni fogod, hogy valószínűleg mi is az igazi ok. 
Személy
Létezik olyan is, hogy ha egy valakivel rendezetlen dolgunk van, akkor ennek a személynek a közelsége feszültséget okozhat bennünk. Ilyenek általában a családon belüli személyek, vagyis akikkel az otthoni béke miatt nem akarunk konfrontálódni, inkább megpróbáljuk szépen magunkba fojtani a negatív érzéseket.
Sajnos ez nem igazán járható út, ugyanis az ilyen feszültség összegyűlik és előbb vagy utóbb ki fog törni belőlünk. Ezért inkább próbáljuk meg vagy rendezni a viszonyt, vagy legalább néhány pozitívumot felfedezni a másikban, ezzel ellensúlyozva az idegesítő negatívumokat. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!