Mindenki kedvence, Garfield a SPAR-ban most nem lustálkodik (x)

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ismét az áruházpolcokra költözött a mókás macska, hogy az új matricagyűjtő akció során ezúttal a világmindenség és a földkerekség rejtélyeibe avasson be. A SPAR Magyarország játékra hív, amely során szórakozva okosodhatunk.

Az elmúlt évek népszerű ismeretterjesztő kiadványsorozatává vált hazánkban a Garfield matricagyűjtő albumsorozat, amely hűségpromóciók keretében jutott el az olvasókhoz a SPAR jóvoltából. A Dzsungelmánia, a Szafarimánia, az Óceánmánia, a Magyarország, a Hegymánia, a Szigetmánia és az Állati Rekordok albumokból több mint 2,1 millió darab fogyott országszerte, és csaknem 156 millió matricacsomag talált gazdára az áruházakban 2011 óta.

A nyolcadik ízben Rejtélymánia címmel útjára indított ismeretterjesztő kiadvány a legtitkosabb és legmisztikusabb kérdésekkel foglalkozik, játékos és szórakoztató formában. Hogyan építették a piramisokat? Van-e élet a világegyetemben a Földön kívül? Miért születnek a tengeráramlatok és milyen hatást gyakorolnak életünkre? Olyan rejtélyek, amelyek mindnyájunkat foglalkoztatnak. Az új Garfield matricagyűjtő albumon keresztül és a hozzá tartozó 200 különféle matrica segítségével az olvasók 65 oldalon ismerhetik meg bolygónk megoldatlan rejtélyeit, a világűr misztikumait, a természet furcsaságait és az építészet csodáit. 

A SPAR Magyarország promóciója március 16-án indult és 8 héten át tart. A SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletek vásárlói minden elköltött 3 ezer forintjuk mellé 1 ingyenes, zöld színű matricacsomagot kapnak, amely 5 különféle matricát rejt. Az áruházakban ezeken kívül különféle kiemelt termékek mellé ugyancsak ajándék zöld matricacsomag is jár. A kasszáknál kék színű matricacsomagot is lehet vásárolni 99 forintos áron, így az album még gyorsabban betelhet. A különleges képek között ezúttal is vannak recés felületű, csillogó, fémes hatású és körvonalakat követők is. Mindezeket a Rejtélymánia albumban gyűjthetik, amely 599 forintért kapható a SPAR csoport üzleteiben.

Az élelmiszerkereskedelmi cég nem feledkezett meg a mobil-applikációk szerelmeseiről sem: ingyenesen letölthető alkalmazást fejlesztettek a legújabb akcióhoz, amely segítségével még több rejtélyt fedezhetnek fel az olvasók. Az applikációval beolvasható 20 különböző, a könyvben speciális ikonnal jelölt matrica és kép, valamint az album borítója is. Ezen kívül számos extra tartalom – 3D Augmented Reality, audio tartalom, illetve képgaléria – jelenik meg a felhasználók számára. 

A SPAR áruházak vásárlóközönsége – a napi fogyasztási cikkek beszerzésekor – most is egy tartalmas és értékes kiadványhoz juthat hozzá, amit a kapott és vásárolt matricák tesznek teljessé. S amíg az áruház-látogatók, a kereskedők és partnereik korábban olyan fontos értékekre koncentráltak közösen, mint a természetszeretet, a környezetvédelem és a biológiai sokszínűség fenntartása, addig most az univerzum és a Föld páratlan és egyedi csodái kerülnek a fókuszba.

www.rejtelymania.hu