Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó a fültisztító pálcika

Sándor Alexandra
Írta: ,
Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó a fültisztító pálcika

Fogadjunk, hogy van nálad otthon fültisztító pálcika – de szinte csak arra használod, amiről a nevét kapta! Pedig nagyszerű segítséget nyújt a mindennapokban, elsősorban szépészeti téren. És most messze nem csak a szemfesték eldolgozására gondolunk, hanem sokkal többre. Éppen ezért kétrészes cikksorozatban gyűjtjük össze a lehetőségeket.

Tisztítsd ki a hajszárítót!

Amennyiben piszkos a hajszárítód belseje, sajnos csökkenhet a kapacitása, aminél fogva kisebb teljesítménnyel üzemel, és több áramot fogyaszt.

Óvatosan dugj egy fültisztító pálcikát a hátsó ventilátor részbe, hogy eltávolíthasd vele azt, ami akadályozza a levegő szabad áramlását a készülékben!
Tökéletes szájkontúr

Nem szeretsz szájkontúr ceruzát használni, mégis jól jönne egy tipp, hogy a rúzs meg a szájfény sose „menjen ki a vonalból”? 

A sminkkatasztrófa megelőzésére vigyél fel egy kis átlátszó púdert az ajkad körvonalára, hogy egyfajta korlátot képezzen a színező számára! Ne vidd azonban túlzásba a mennyiséget, mert akkor kiszáradhat a bőröd. Egy egészen pici éppen elég lesz.