500 forintos csodaszer, aminek a te otthonodban is mindenképp ott a helye

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
500 forintos csodaszer, aminek a te otthonodban is mindenképp ott a helye

Egy mondás szerint az életben két dologra van szükség: WD 40-re és szigetelőszalagra, mert ezzel a kettővel gyakorlatilag bármilyen probléma megoldható. A WD 40 jellegzetes flakonjával valószínűleg te is találkoztál már háztartási vagy barkács boltokban, talán csak eddig nem tudtad, mire való. Pedig megéri beszerezni a néhány száz forintos csodaszerből, mert sok vészhelyzetet elháríthatsz vele.

Ragasztó éltüntetése

Gyakori probléma, hogy a pillanatragasztó mindent összeragaszt, csak azt nem, amit kellene – ha az ujjaidon marad egy ragacsos réget, fújj rá egy kis WD 40-et, majd dörzsöld össze az ujjaidat, és ezt ismételd addig, amíg a ragacsos érzés el nem múlik.

Egy kis WD 40-nel és dörzsöléssel a ragasztót nem csak az ujjaidról, hanem gyakorlatilag bármilyen felületről eltávolíthatod.

Állatok távoltartása

Amennyire szeretni fogod a WD 40-et, annyira nem kedvelik az állatok, így ha például befújod vele a laptop kábelt, akkor a kölyökkutya nem fogja megrágni azt.

A permettel távol tarthatod a macskát a virágágyástól, de ha befújod az ablakkeretet, akkor a pókok, rovarok, hangyák sem jönnek majd be a lakásba.

Arra vigyázz, hogy használat közben ne lélegezd be a szálló permetet.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!