Felejtsd el a gyertyákat: 6 trükk, amitől mindig illatos lesz az otthonod

Szirák Viki
Írta: ,

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor egy fárasztó munkanap után este hazaérsz, és a lakásodban kellemetlen szagok fogadnak. Pláne, ha vendégek is érkeznek hozzád! Ha szeretnéd, hogy mindig mesés illat legyen a falakon belül, de nem gyertyával vagy füstölővel akarod ezt megteremteni, olvass tovább, mert hoztunk pár egyszerű, és nagyon biztonságos tippet erre az esetre!

A konyhai szemetes sokszor okozhat rossz szagokat, hiszen az ételmaradékok akár pár óra alatt is megromlanak.

És sajnos az esetek többségében nem tudod orvosolni a problémát azzal, hogy kiviszed gyorsan a szemeteszsákot, mert a szag könnyen beivódik a műanyagba, fémbe is.

Ezért javasolják, hogy ha szeretnél búcsút inteni a rossz illatoknak, tegyél egy edénnyi zabot a kuka aljába, hogy semlegesítse a nem kívánatos szagokat.

Biztonságos megoldás, ráadásul pillanatok alatt megvan!

Ha nincs kéznél semmilyen gyertya vagy illatosító, de szeretnéd, hogy illatos legyen a lakásod, mire megérkeznek a vendégek, vedd elő az öblítőt! Ezt ugyanis nem csak ruhák mosásánál használhatod.

Fogj egy lábast, töltsd meg vízzel, majd tedd a tűzhelyre, és kezdd el felforralni. Ha ez kész, fogj egy kupaknyit az öblítőből, és öntsd bele a vízbe; az illata a gőz hatására hamar körbejárja az otthonodat, és percek alatt szuper aromával lepi be a helyiségeket.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba