Elképesztő tippek zárható műanyagtasak használatára

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

Ha van otthon önzáró tasakod, nem is biztos, hogy tudod, milyen sokoldalú holminak vagy a birtokában. Megmutatjuk, hogy mennyi mindenre be tudod dobni - akár a környezettudatosság jegyében is - ezt az egyszerű, de annál nagyszerűbb konyhai csomagolóeszközt.

Cuki kis édességtartó meglepis zacskót készíthetsz a csúszózáras tasakokból. Ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni valakinek, akkor ez egy tuti tipp.

Tegyél színes cukorkákat, kekszet a zacsiba és a zárórészhez ragassz kartonból kivágott állatfigurát. A zacsiba egyébként akár ékszert is tehetsz. Meglátod, nagy sikere lesz!

 

Amikor utazás előtt pakolgatsz, akkor a bőröndöd, táskád hamar megtelhet a rengeteg felhalmozott ruhával, cipővel és kozmetikai cuccal. Már a bepakolásnál érdemes arra gondolni, hogy jó lenne mindent visszafele, hazajövetelkor is szépen elhelyezni, átlátni.

A zárható műanyagtasakok kiválóan alkalmasak arra, hogy rendszerezd bennük a kisebb tárgyakat. Mivel átlátszó és jól zár, nagy segítség lehet a bepakolt dolgok átláthatóságában.

A fehérneműket teheted egy külön tasakba, míg a szépségápolási szettjeidet egy másikba, sőt, a cipőket is elhelyezheted egy-egy zárható zacsiba.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!