5 dugihely a lakásodban, amit elsőként kutatnak át a betörők

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Sokszor még egy biztonsági záras ajtó és a kamerarendszer sem riasztja el a betörőket attól, hogy megpróbáljanak bejutni a lakásodba. Sajnos emiatt egy kicsit mindig készenlétben kell állnod, és fontos, hogy egy lépéssel előttük járj. Az alábbi cikkünkben eláruljuk, melyek azok a rejtekhelyek a lakásokban, amiket a betörők elsőként ellenőriznek; ide semmiképp se tedd az értékeidet!

Azt gondolnád, a szekrényben porosodó gurulós bőrönd nem kelti fel a betörők érdeklődését, de valójában mindig belenéznek.

Sokan ugyanis széfként használják ezeket a tárolókat, és értékes holmikat tartanak bennük, pláne a nyaralások során.

Ezért mindegy, hogy a szekrényben vagy a szoba egyik sarkában tartod a bőröndöt, inkább ne tegyél bele semmi olyat, ami kimondottan sokat érhet!

Ha azt gondolod, hogy a fagyasztó vagy a hűtő szuper rejtekhely, sajnos el kell, hogy keserítsünk: valószínűleg a betörők is így gondolják.

Noha a berendezés egész tartalmát nem fogják átkutatni, azért valószínűleg belenéznek: így ha olyan holmit látnak ott, ami látszólag nem oda való, tudni fogják, hogy rejtegetsz valamit.

A legjobb, ha esetleg egy ételhordóba, fagyis dobozba rejtesz valamit, ha feltétlenül ez a legbiztonságosabb része a lakásodnak.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!