Búcsúzz el az üvegpoharak kézi mosogatásától!

bien.hu
Írta: ,

Az üvegpoharak megtisztítása nem egyszerű feladat. Ha kézzel mosogatsz, könnyen ujjlenyomatos marad az a fránya borospohár, a gépi mosogatástól viszont sokan ódzkodnak. Pedig nincs ok rá! Az Electrolux új pohártartó kosarával biztonságban tudhatod a kényes üvegpoharakat, és ragyogóan tisztán veheted ki őket a mosogatógépből. 

Valld be, hogy egy kellemes vacsora után, amit a barátaiddal töltesz, te is nehezen veszed rá magadat, hogy nekiállj a használt üvegpoharak elmosogatásának. A kézi mosogatás hosszadalmas feladat, a mosogatógépben pedig – ha nincs pohártartó tüske a készülékünkben – nem mindig könnyű biztos helyet találni a poharaknak. Az Electrolux mosogatógép-kiegészítői közé tartozó (rég várt) pohártartó kosarat viszont épp ennek megoldására találták ki!

A kényelmesen használható kosárba egyszerre akár nyolc pohár is illeszthető, rugalmas kialakításának köszönhetően pedig a különböző méret és forma sem akadály! A pohártartó kosár a 60 és 45 cm széles mosogatógépekben is kényelmesen elfér, és legyen szó akár boros-, vagy pezsgőspoharakról, mindent biztonságosan megtart, míg a készülék ragyogóan tisztára mossa a poharakat. A mosogatás után a szuper praktikus kiegészítőt elég egyszerűen összecsukni, így használaton kívül szinte alig foglal helyet.

Az Electrolux pohártartó kosarat az Electrolux webshopban vásárolhatod meg! (Szerintünk karácsonyi ajándéknak is kiváló.)