Binder csipesz praktikák, amik megkönnyítik az életedet

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Binder csipesz praktikák, amik megkönnyítik az életedet

Imádom a binder csipeszek sokoldalúságát, a háztartásban és úgy általában a hétköznapokban – nagyon sok helyen használom őket. Messze nem csak arra jók, hogy összefogjanak pár papírt, vagy a segítségükkel rögzíthessünk néhány fontosabb iratot. Mutatom a kedvenc binder csipesz praktikáimat, amik a te életedet is megkönnyítik majd!

A klasszikus irodai kiegészítők – alkalomra szabva

Ha szeretnéd a binder csipeszeket eredeti céljuk szerint használni, akkor jó ötlet, ha kicsit feldobod őket – ezzel is segítheted a rendszerezést. Manapság már vásárolhatsz különböző méretű és színű csipeszeket, de egy-egy színes, mintás ragasztószalaggal könnyedén feldíszítheted őket.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Így nem csak a csoportosítás során állják majd meg a helyüket, hanem akár alkalmakon is felhasználhatod őket: lehet belőlük ajándékkísérő, vagy akár ültető kártyát csíptethetsz össze a segítségükkel. Természetesen nem csak szalagokat ragaszthatsz a csipeszekre, hanem saját magad által nyomtatott feliratokat, képeket is, sőt, a scrapbookhoz hasonló technikák bármelyikét bevetheted ezeken az apróságokon.

Rendszerezés másként

A binder csipeszek alapvetően a rendszerezéshez használatosak, de nem csak a papíralapú holmik során vetheted be őket. Az irodánál maradva, segítségükkel tökéletesen vezetheted a kábeleket az asztalodon. Elég, ha néhány csipeszt ráteszel az asztal szélére, majd a fémrészbe beakasztod a csatlakozókat. Így nem kell a földön kutakodnod az összegabalyodott kábelek között. Az itt rögzített csipeszek egyikére feltekerheted a fülhallgatódat is, így az mindig kéznél lesz, és nem a fiók mélyén hever majd.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

A kisebb súlyú kiegészítőket, mint amilyen a cellux, bátran felteheted egy-egy csipeszre, de nehezebb holmikat is felakaszthatsz a segítségével, ha papírtáskába teszed őket, és a táska fülét csípteted az asztalra. A csipeszeket egyébként tartóként is bátran bevetheted: az okostelefonokat gond nélkül megtámasztják, és a kulcsokat is könnyebben rendszerezheted a segítségükkel.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba