Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival

A „fast fashion” világát éljük, a trendek gyorsan változnak, az új, összetett anyagok komolyabb odafigyelést igényelnek tisztításuk esetén. Előfordulhat, hogy nehezebb megtartani kedvenc ruháink élettartamát. A két új Ariel PODS mosókapszula erre kínál megoldást: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat még a technikai, szintetikus ruházatból is, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát. (x)

Egyre kevesebb természetes anyagból készült ruhadarabot látunk az üzletekben, egyre kevesebb természetes anyagot hordunk, gyakrabban viselünk összetett anyagokat. Gondoljunk csak a fiatalok mindennapokban hordott darabjaira, az ismertebb ruházati láncok kínálatára, vagy a sportruházatra, amiből egyre többet vásárolunk. Ezek az anyagok azonban könnyebben megkötik a kellemetlen szagokat. Ugyanakkor az illatok, szagok hatással vannak ránk, a saját testszagtól való félelem befolyásolhatja az általános közérzetünket is.

A sportruházatot nehéz jó illatúan tartani, igénybevételük gyakori és intenzív, és szintetikus anyagukból kifolyólag könnyebben átveszik a kellemetlen szagokat. Azonban az új Ariel Active Deo-Fresh PODS mosókapszula nem csak rendkívüli tisztaságot biztosít, hanem egyedülálló, szagvédő technológiájával megsemmisíti a kellemetlen szagokat. Nem szükséges ismételt mosás, sem előmosás, hogy a sportruházatból és egyéb szintetikus ruhákból a kellemetlen szagokat megpróbáljuk száműzni. A hozzáadott parfümanyag a ruhadarab használata közben aktiválódik, így hosszan tartó frissességet biztosít.

Az Ariel másik fejlesztése, az Ariel Complete Fiber Protection mosókapszula teljes szálvédelemet nyújt, így segít megóvni a ruhák színét, formáját és rugalmasságát. Mindannyian azt szeretnénk, hogy kedvenc ruhadarabjaink megtartsák minőségüket, ragyogó színüket, és élettartalmuk a lehető leghosszabb legyen. Az egyedülálló, három részből álló kapszula tartalma eltávolítja a foltokat és a szennyeződést, segít megóvni a ruhát a szennyeződés újra lerakódásától.

Ugye ismerős és egyben érthetetlen a fehér ruhadarabjaink gyors elszürkülése? Az Ariel Complete Fiber Protection mosókapszulával a fehér nem szürkül el, a színek élénkek maradnak.

A P&G több országban végzett felmérése szerint, a mosás minden második ember számára még mindig időigényes, komplikált nyűg. De miért nehezítenénk meg saját dolgunkat? Csak dobjuk a kapszulát a mosódob hátsó részébe és töltsük rá a ruhát. Az új mosókapszulák könnyebbé teszik életünket, és használatukkal hosszabb ideig élvezhetjük kedvenc ruhadarabjainkat.  

Gyermekektől távol tartandó!

További információ: www.everydayme.hu

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv