Aprócska mosogatógépek aprócska konyhákba

Írta: ,

Egy parányi lakásban van az úgy, hogy többeknek kell osztoznia egy talpalatnyi méretű konyhán, ráadásul nem mindig mosogat el mindenki egyből maga után... Ilyen esetekben érdemes lehet beruházni egy aprócska mosogatógépre, amibe elég csak bepakolni a mosatlant, a többit elintézi a kis gép! Mutatunk néhány egész pici készüléket, ami még a mini konyhákba is befér!

Nincs kicsi konyha, csak túl nagy mosogatógép Kép forrása: remodelaholic.com

1/6 Nincs kicsi konyha, csak túl nagy mosogatógép

Ha a konyhád parányi, talán nem akarsz helyet vesztegetni arra, hogy még egy mosogatógépet is betegyél, de érdemes megfontolni, nem spórolsz-e több helyet azzal, ha elkerülöd, hogy felhalmozódjanak a mosatlanok a mosogató tálcában?

Egy jó energiaosztályba tartozó, víztakarékos mosogatógéppel a mosogatás tulajdonképpen költségkímélőbb lehet, mintha kézzel mosogatsz, de természetesen csakis a te döntésed, hogy melyik módszerre esküszöl.

Ha a gépi mosogatás mellett teszed le a voksodat, a helyhiány biztosan nem lehet akadály – mutatunk néhány kis méretű modellt!

Electrolux ESL 4200 LO Mosogatógép

2/6 Electrolux ESL 4200 LO Mosogatógép

Az Electrolux mosogatógépe kifejezetten karcsú darab, mindössze 44,6 cm széles, a magassága 81,8 cm, a mélysége pedig 55 cm, így egy kisebb konyhabútorba is könnyen beépíthető.

Mindezek ellenére 9 terítékkel is elbánik, 5 program és 3 hőfok közül választhatsz a segítségével.

Külön piros pont, amiért van rövid és eco program, hátrány viszont, hogy a 13 literes vízfogyasztás picit soknak tűnik, de persze okos használattal ezen nyilván lehet spórolni.

Internetes webáruházakban 74.440 Ft-tól találtuk meg a készüléket.

Candy CDCF 6 Mosogatógép

3/6 Candy CDCF 6 Mosogatógép

A Candy szabadon álló, asztali mosogatógépe azoknak jelenthet megoldást, akik nem engedhetik meg azt a luxust, hogy a konyhabútorba építsék a készüléküket.

Igaz, hogy a gép 55 cm széles és 50 cm mély, a magassága azonban csak 44 cm, így vígan elüldögél a konyhapulton is.

Szinte hihetetlen, de 6 teríték is elfér benne, a készülék maga pedig 6 mosási programot kínál, 5 különböző hőfokon.

A netes összehasonlítás során 64.890 Ft-os kezdőártól találtuk meg a készüléket.

Orion ODW 006N Mosogatógép

4/6 Orion ODW 006N Mosogatógép

Szintén egy szabadon álló kis apróság, aki a konyhapulton üldögélve is besegíthet a háztartási munkában.

Az Orion mosogatógépének szélessége 56 cm, magassága 46 cm, mélysége pedig 52 cm.

Egyszerre 6 teríték fér el benne, és állítólag kifejezetten csendes darab, ami nem hátrány, ha nem csak a konyha, de a lakás is kicsi.

55.982 Ft-os induló áron találtunk belőle a neten.

Bosch SPS50E02EU Mosogatógép

5/6 Bosch SPS50E02EU Mosogatógép

A Bosch mosogatógépe mindössze 45 cm széles, de 9 teríték is kényelmesen elfér benne.

Ugyan árban picit drágább, mint a korábbi modellek, viszont egész gazdaságosnak tűnik: van benne töltöttségérzékelő, eco és félprogram is, és mivel sokféle mosási program és hőfok közül választhatsz, így nem kell több áramot és vizet fecsérelned, mint amennyit a szennyezett edények mindenképpen megkövetelnek.

Akciósan 111.190 Ft-ért lehet most hozzájutni.

Hyundai DTB656DW8 Mosogatógép

6/6 Hyundai DTB656DW8 Mosogatógép

Végezetül ismét egy parányi, szabadon álló asztali mosoagtógép, a Hyundai modellje: szélessége 55 cm, magassága 44 cm, mélysége pedig 51 cm.

Ebben is 6 teríték fér el, az átlagos vízfogyasztása azonban csak 7 liter, és a programok is jónak tűnnek: intenzív mosás, normál mosás, eco, pohár mosás, gyors mosás közül választhatsz.

A neten akciós áron 62.490 Ft-ért találtunk a készülékből.