Aprócska mosogatógépek aprócska konyhákba

Zabolai Margit
Írta: ,

Egy parányi lakásban van az úgy, hogy többeknek kell osztoznia egy talpalatnyi méretű konyhán, ráadásul nem mindig mosogat el mindenki egyből maga után... Ilyen esetekben érdemes lehet beruházni egy aprócska mosogatógépre, amibe elég csak bepakolni a mosatlant, a többit elintézi a kis gép! Mutatunk néhány egész pici készüléket, ami még a mini konyhákba is befér!

Nincs kicsi konyha, csak túl nagy mosogatógép Kép forrása: remodelaholic.com

Ha a konyhád parányi, talán nem akarsz helyet vesztegetni arra, hogy még egy mosogatógépet is betegyél, de érdemes megfontolni, nem spórolsz-e több helyet azzal, ha elkerülöd, hogy felhalmozódjanak a mosatlanok a mosogató tálcában?

Egy jó energiaosztályba tartozó, víztakarékos mosogatógéppel a mosogatás tulajdonképpen költségkímélőbb lehet, mintha kézzel mosogatsz, de természetesen csakis a te döntésed, hogy melyik módszerre esküszöl.

Ha a gépi mosogatás mellett teszed le a voksodat, a helyhiány biztosan nem lehet akadály – mutatunk néhány kis méretű modellt!

Electrolux ESL 4200 LO Mosogatógép

Az Electrolux mosogatógépe kifejezetten karcsú darab, mindössze 44,6 cm széles, a magassága 81,8 cm, a mélysége pedig 55 cm, így egy kisebb konyhabútorba is könnyen beépíthető.

Mindezek ellenére 9 terítékkel is elbánik, 5 program és 3 hőfok közül választhatsz a segítségével.

Külön piros pont, amiért van rövid és eco program, hátrány viszont, hogy a 13 literes vízfogyasztás picit soknak tűnik, de persze okos használattal ezen nyilván lehet spórolni.

Internetes webáruházakban 74.440 Ft-tól találtuk meg a készüléket.