A ragyogó csillogás titka (x)

Szendrey Adrienn
Írta: ,
A ragyogó csillogás titka (x)

Akinek a teljesítmény számít, válassza az Electrolux mosogatógépeit, és a Finish gépi mosogatószereit! Edényei és poharai hálásak lesznek a törődésért!

Ha a nemkívánatos háztartási munkákra gondolunk, sokaknak azonnal a mosogatás ugrik be. Pár tányért ugyan gond nélkül elöblít az ember kézzel, de órákig mosogatni kimerítő és időigényes munka. Nem véletlen, hogy a mai modern konyhákban szinte már alaptartozék a mosogatógép, amellyel időt, erőfeszítést és pénzt takaríthatunk meg. Ennek ellenére mégis sok háziasszony ódzkodik a mosogatógép használatától. Gyakori panasz, hogy a gépek rengeteg vizet és áramot fogyasztanak, és hogy át kell alakítani a konyhabútort, ha be akarjuk építeni őket.

Oszlassuk el a tévhiteket!

 • Egy mosogatógép ki- és bepakolása pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet. Így évente akár 2 hét szabadidővel ajándékozhatja meg magát, ha a mosogatógépre bízza piszkos edényeit.
   
 • A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex® funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét.
   
 • A gépi mosogatással óvjuk egészségünket is, hisz a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat. A Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a gépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülhetnek ki a gépből.
   
 • Gépi mosogatásnál nem számít, mit pakolunk be a gépbe, az Electrolux mosogatógépek RealLife® funkciója és a Finish All in 1 Max vagy Quantum Max mosogatógép-tablettái segítségével egyszerre mosogathatjuk el a legnagyobb, legzsírosabb fazekakat és a törékeny üvegpoharakat is, előmosás nélkül.
   
 • Az Electrolux mosogatógépek FlexiWash® programja különböző beállításokkal dolgozik a felső- és az alsó kosárban, így minden edény a számára megfelelő körülmények között lesz tisztára mosogatva, vegyes tölteteknél is. A Finish gépi öblítőszerei pedig különleges összetételüknek köszönhetően megakadályozzák, hogy a poharakon, evőeszközökön foltok, esetleg ételmaradványok maradjanak, és felgyorsítja a száradási folyamatot is.
   
 • Az edények elmosogatása nem feltétlenül telik hosszú órákba! Az Electrolux mosogatógépek praktikus időkezelő funkciójával a felére csökkenthetjük a mosogatási ciklus hosszát, így edényeink garantáltan készen állnak a terítésre, amikor szükség van rájuk.
   
 • Az Electrolux mosogatógépek praktikusan átalakítható belső tere, és sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeinkhez is. Arról nem is beszélve, hogy a rendezett, tiszta konyha élményével ajándékoz meg bennünket.
   
 • Ha már nem tisztít úgy a mosogatógépünk, mint új korában, annak valószínűleg a gép belsejében lerakódott szennyeződés, zsír és vízkő az oka.  Havonta egyszer tisztítsuk meg mosogatógépünket! A Finish mosogatógép tisztító karbantartja gépünket és megszabadítja a belsejében lerakódott szennyeződésektől, zsírtól és vízkőtől, még az olyan nehezen elérhető helyeken is, mint a fűtőelem és a permetezőkarok, és még a szagokat is semlegesíti. A Finish gépi regeneráló só rendszeres használata pedig elősegíti a gépben lévő víz lágyítását, így nem alakul ki vízkőlerakódás sem a mosogatógép belsejében, sem pedig az edényeken. A Finish mosogatógép tisztító és vízlágyító só használatával jelentősen meghosszabbíthatjuk mosogatógépünk élettartamát is.

Ha 2017. március 13. – május 3. között vásárol Electrolux mosogatógépet, 2 hónapra elegendő Finish Quantum Max alma és lime mosogatógép tablettát (1 csomag 60 darab), 1 db Finish mosogatógép tisztítót (250 ml), valamint egy 3 részes edényszettet adunk ajándékba.

További információkért látogasson el a www.finish.hu vagy az Electrolux weboldalára.