A csodatévő spárga - Tippek a főzéséhez és a tárolásához

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
A csodatévő spárga - Tippek a főzéséhez és a tárolásához

Tudtad, hogy a spárga akár 6 centimétert is nőhet naponta? Ha a föld alatt fejlődik, fehér, ha a föld felett, akkor zöld. Sok hasonló érdekességet olvashatsz még a spárgáról cikkünkben.

Gyógynövény

Már az ókorban fogyasztották, de nem táplálékként, hanem gyógynövényként, amikor még vadon termett. Hogy milyen betegségek ellen, azt pontosan nem tudni, de az biztos, hogy kitűnő vízhajtó hatása van.
Ez a nők számára különösen jó hír, mert eltávolítja a zsírpárnákhoz kapcsolódó víz egy részét, így karcsúbbak lesznek tőle. De a vízhajtó hatás miatt a méreganyagok is hamar kiürülnek a szervezetből, ezért különféle betegségek megelőzésére és gyógyítására valóban alkalmas a spárga.

A rák ellenszere

Az interneten terjed a hír, hogy a spárga a rák legújabb ellenszere. Akárhogyan is, tény, hogy kúraszerűen alkalmazva néhányan már tapasztalták, hogy gyógyítja ezt a súlyos betegséget, mert tartalmaz egy olyan anyagot, amely visszaállítja a sejtek szaporodásának természetes folyamatát és ritmusát.
A csodaszer receptje a következő: a spárgát meg kell főzni, majd összeturmixolni, hogy pépes állagú legyen.

Hűtőszekrényben 2-3 napig minőségromlás nélkül eltartható. Ebből kell bevenni 4 evőkanálnyit reggel és 4 evőkanálnyit este. Állítólag már 2-4 hét elteltével jelentkezik a hatása.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba