500 forintos csodaszer, aminek a te lakásodban is ott a helye

Zabolai Margit
Írta: ,
500 forintos csodaszer, aminek a te lakásodban is ott a helye

Egy mondás szerint az életben két dologra van szükség: WD 40-re és szigetelőszalagra, mert ezzel a kettővel gyakorlatilag bármilyen probléma megoldható. A WD 40 jellegzetes flakonjával valószínűleg te is találkoztál már háztartási vagy barkács boltokban, talán csak eddig nem tudtad, mire való. Pedig megéri beszerezni a néhány száz forintos csodaszerből, mert sok vészhelyzetet elháríthatsz vele.

Mi az a WD 40?

A WD 40 egy nedvességmegkötő anyag, amit eredetileg az űrhajósoknak fejlesztettek ki, de sokrétű felhasználása és olcsósága miatt az ezermesterek körében is hamar népszerűvé vált, aki pedig egyszer rájött, mennyi mindent lehet felújítani vagy megjavítani vele, az többé el sem tudja képzelni a háztartását WD 40 nélkül.

A korrózióvédő, zsírtalanító anyagot többféle kiszerelésben is be lehet szerezni, a 250 milliliteres flakon ára körülbelül 5-600 forint között szokott lenni. Most pedig lássuk, hol is használhatod!

Téli tipp

Télen sok bosszúságot okoz, amikor indulás előtt percekig kell vakargatni a ráfagyott havat a szélvédőről, vagy azért nem haladunk a hólapátolással, mert a hó folyamatosan rárakódik a hólapátra.

Ha befújod WD 40-nel a szélvédőt és a hólapátot is, egyikre sem fog felragadni a hó, így kevesebb időt kell a fogcsikorgató hidegben töltened.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv