Ezeket a dolgokat muszáj bepakolnod a fesztiváltáskádba!

Téklesz Rita
Írta: ,

A nyár utolsó hónapja még számos fesztivált tartogat, így ha eddig nem volt alkalmad meglátogatni valamelyik nagyobb szabadtéri eseményt, augusztusban még bepótolhatod az elmaradt bulizást. Ha nem vagy rutinos fesztiválozó, érdemes felkészülnöd indulás előtt, nehogy a helyszínen érjen meglepetés, hogy ezt vagy azt otthon felejtetted, és emiatt plusz kiadásaid keletkezzenek. Az alábbi dolgoknak mindenképp szoríts helyet a táskádban!

Időjárásnak megfelelő öltözet Kép forrása: blog.freepeople.com

Sajnos az utóbbi években elég kiszámíthatatlanok a nyarak, több fesztivált mosott már el az eső és fújt el a szélvihar.

Ezért ha nem akarsz bőrig ázni, még indulás előtt szerezz be egy csini esőkabátot! Lehetőleg legyen minél színesebb, hogy a nőiesnek nem mondható fazonja ellenére is feltűnő legyél benne!

Esernyőt nem lehet bevinni a fesztiválok területére, így ez a a ruhadarab igencsak hasznodra válhat.

Mérete miatt nem olyan könnyű becsomagolni, de hidd el, örülni fogsz, ha néhány plusz nadrág és felső helyett egy pár gumicsizmát raktál el.

Ha leszakad az ég, és minden csupa sár, szinte semmit sem fogsz érezni belőle a vízálló csizmának köszönhetően. És egy rövid sorttal igazán szexi viselet!

Higiéniás és egészségügyi kellékek Kép forrása: fashiongum.com

Ne bagatellizáld el a dolgot, legyél mindenre felkészülve, hiszen a nagy tömeg közepén, messze a mosdóktól és az egészségügyi pontoktól jól jöhet a táskádban lapuló mini patika.

Valamilyen fertőtlenítő – akár jód vagy spay formájában - és sebtapasz mindig legyen nálad, ha pedig sátrazol, a bőröndödbe nagyobb kiszerelésű kötszert is csomagolj.

Allergia gyógyszert, szemcseppet és orrspray-t is vigyél magaddal, hiszen a felverődő por irritálhatja a nyálkahártyád és a szemeid.

Emellett egynél több törölközőt vigyél! Ha az egyiknek bármi baja esne, lesz egy tartalékod.

Sőt, ha befér, egy kisméretűt is berakhatsz, amit az napközbeni tisztálkodásokhoz használsz.