EFOTT 2015: Ezek lesznek a legjobb programok

Téklesz Rita
Írta: ,
EFOTT 2015: Ezek lesznek a legjobb programok

Vége a szemeszternek, kreditek a zsebben, itt az ideje, hogy kipihend a hajnalig tartó tanulást és az éhgyomorral végigizgult szóbeliket! De ha épp a munkahelyedről szeretnél kiszakadni néhány napra, akkor is tökéletes úti cél számodra Velence, és az EFOTT! A már javában zajló fesztivál július 19-ig vár színes zenei, sport-, vagy éppen kulturális programokkal, ezek közül szemezgetünk az alábbiakban, hogy megkönnyítsük számodra a programválasztást.

Július 16. - Csütörtök

A csütörtök igazi slágerparádéval kecsegtet, 15:30-tól az ERSTE Érted Sziget színpadánál a Kelemen Kabátban koncertjén énekelhetitek együtt a tömeggel, hogy nyári gyerekek a Velence… akarom mondani, Balaton parton, 18:15-kor pedig a Wellhello elnöki különgépe landol a Fütyülős – HÖOK Aréna színpadán, úgyhogy ha nem akarsz lemaradni róla, gyorsan szólj apának, hogy vegye meg neked az EFOTT jegyed…

A tempósabb ütemek kedvelői számára éjfél után kezdődik az igazi buli, kereken 00:00-kor az Anima Sound System veszi be a Pepsi Challenge Bar-t egy DJ szett erejéig, hajnali fél 1-től pedig felrobban a Fütyülős – HÖOK Aréna, ugyanis Julia Carpenter áll a DJ pult mögé, aki ütős house szettjével ezen a kései órán is garantáltan felpörget!

Július 17. - Péntek

A pénteket indítsd a Dumaszínház színpadánál, ahol 17 ótártól Janklovics Péter, a fesztivál beharangozók ikonja dolgoztatja meg rekeszizmaid. Ezután vedd az irányt a PEPSI Nagyszínpad felé, hiszen 19:30-tól a Halott Pénz slágereire tombolhatsz.

Reméljük, utána még ugyanúgy hallasz majd… A Fütyülős Arénában az alternatív rock műfaj vagány énekesnője, Péterfy Bori és bandája koncertezik 21:15-től, ezt követően pedig újra a pop vizeire evezve a The Carbonfools koncertjét ajánljuk, amely a Rauch Arénában keződik 22:30-tól.

A pénteki nap, de talán az egész fesztivál legütősebbnek ígérkező koncertje az ausztrál Dub FX nevéhez fűződik, aki azon felül, hogy profi szinten beatbox-ol, különféle effektekkel is tarkítja fellépéseit, így különleges zenei élménnyel gazdagodhatsz, ha 21:00-kor ellátogatsz a PEPSI Nagyszínpadhoz.