Csak így találod meg a boldogságot! – ezt üzeni a The Carbonfools a Volt fesztiválról

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Múlt héten a VOLT fesztivál összes helyszíne beindult, köztük a legjobb magyar fellépőket felsorakoztató Jana színpad is, ahol a The Carbonfools is a húrok közé csapott. A zenekar frontembere, Fehér Balázs pedig ennek kapcsán – a tőle megszokott laza stílusában – a boldogság felé vezető útról fogalmazott meg egy olyan üzenetet, amin biztosan el fogsz gondolkodni.

A The Carbonfoolsnak minden fellépés egy közös „szertartás” különféle részekre bontva:

„A fő-fő rituálénk a koncert végén szokott lenni, a Sunsetben az opera rész, amikor mindenki felemeli a hangszerét vagy valamilyen tárgyat a magasba” – mesélte Titusz, a zenekar DJ-je és producere.

Az együttes a fesztivál és klubkoncertek mellett külföld felé is kacsintgat, több teltházas londoni koncert után novemberben ismét visszatérnek a szigetországba, ahol ezúttal a neves Barflyban lépnek fel, a turné előtt pedig egy kislemezt is kiadnak Angliában, hogy a koncert napjára már a helybeliek is kívülről fújhassák a The Carbonfools slágereit.

A folyamatos pörgés után Fehér Balázs azonban leginkább pihenni szeretne a következő egy évben, így zenei projektjeit szüneteltetni fogja, míg a toll könnyen lehet, hogy előbújik a fiókjából.

„A boldogság nem csak egy pillanat, hanem konstans dolog” – mesélte a zenész, de hogy pontosan milyen utat is javasol annak megtalálására, és hogy mit üzen a jövő generációjának, az megtudható az alábbi videóból: