7 fellépő, akit nem hagyhatsz ki az idei Sziget Fesztiválon

Zabolai Margit
Írta: ,
7 fellépő, akit nem hagyhatsz ki az idei Sziget Fesztiválon

Kép forrása: Csudai Sándor, sziget.hu

Az idei Sziget fesztiválon már megint annyi a fellépő, hogy csak győzzük kapkodni a fejünket, és ember legyen a talpán, aki eldönti, melyik nap melyik előadót érdemes meghallgatni. Végigpörgettük a fellépőket, meghallgattuk a dalaikat, utánanéztünk a karrierjüknek, és íme, most itt a mi hetes listánk - szerintünk őket nem szabad kihagyni, ha a Szigeten jársz.

Az angol pop-soul díva ügyesen lovagolja meg a cukorkás hangulatú vintage trendet, de közben szerencsére nem lesz negédes.

A slágerei dúdolhatóak, fülbemászóak, mégis üdítőek!

Faith népszerű előadó az Egyesül Államokban is, és tekintettel arra, hogy táncos múlttal is bír, látványos showra számítunk tőle.

Ha eddig nem hallottál volna semmit az idei BRIT Awards Legjobb Női Előadó kategóriájának nyertesétől, kezdd az Upside Down, vagy a Can’t Rely On You című slágerekkel.

Paloma augusztus 15-én, 23:45 és 01 óra között lép fel az A38 színpadán.

Ha valaki még mindig abban a hitben élne, hogy egy DJ nem csinálhat jó showt, és hogy ez a műfaj csak fiatalok bohóckodása, az mindenképpen látogasson el az End Show with Martin Garrix címet viselő produkcióra.

A holland tehetség döbbenetesen fiatal, 1996-ban született, de Animals című slágere már 2013-ban vezette a slágerlistákat, 2012-ben pedig készített egy remixet Christina Aguilera Your Body-jából, amivel felkerült az énekesnő albumának deluxe kiadására, Garriixet pedig rögtön megtalálta a siker és a hírnév.

Augusztus 16-án, 21:30 és 23 óra között csípheted el a Nagyszínpadon.

 

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!