5 érdekesség az idei Sziget Fesztiválról, amiről biztosan nem hallottál

Téklesz Rita
Írta: ,

A ma kezdődő Sziget Fesztivál számos újdonsággal kecsegtet a korábbi évekhez képest. Többek között műfaji zónákba lettek osztva a helyszínek, kialakításra került egy motorparkoló, még több zuhanyzó és wc áll a látogatók rendelkezésére, előre telepített sátrakat is lehet már bérelni, ha épp nincs kedv a sátorállítással bíbelődni, valamint javították a terület csapadék elvezetését is az eső okozta kellemetlenségek mérséklésére. Ez csak néhány dolog a számtalan újítás közül, és a teljesség igénye nélkül most összegyűjtöttünk neked ötöt, amelyek biztosan felkeltik majd az érdeklődésed!

Szabaduló szoba a Szigeten!

A Balaton Sound és a Volt Fesztivál után a Szigeten is megtalálható lesz a Go To Hungary Escape Room, azaz a szabaduló szoba.

Az új fesztivál játék keretében 8 percetek van, hogy megoldjátok a magyar vonatkozású rejtvényeket, és kijussatok a szobából.

Nem olyan egyszerűek ám a feladványok!

2-6 fős csapatokban lehet jelentkezni, úgyhogy gyűjtsd össze a barátaid, és lássuk, nektek sikerül-e a szabadulás!

Motorcsónakkal a Szigetre?! Kép forrása: ots.at

Naná! A Budapest Boat Show jóvoltából idén elkerülheted, hogy a hömpölygő embertömeggel együtt kelljen bearaszolgatnod a bejárathoz, hiszen a Batthyány térről VIP hajóval is megérkeszhetsz a fesztiválra!

Lehet, hogy a jegyár elsőre borsosnak tűnik, hiszen 4000 forint, de a jegy mellé kapsz egy belépőt a 2016-os Budapest Boat Show-ra, egy vouchert egy szentendrei hajótúrára, valamint egy pohár pezsgőt is!

Így már nem is olyan vészes, ugye? További infók ITT