10 zseniális találmány, amiről még nem is hallottál

Szabó Vivien
Írta: ,
10 zseniális találmány, amiről még nem is hallottál

A dizájnerek fantasztikus emberek – nem csak azért, mert világmegváltó ötleteik vannak, hanem mert el is hozzák őket nekünk, hogy kényelmesebbé, szebbé és izgalmasabbá tegyék az életünket. A brightside.me nemrég összegyűjtötte az elmúlt pár év legizgalmasabb és legötletesebb találmányait a cserélhető sarkú cipőktől a lebegő kádig. Neked melyik a kedvenced a listáról?

1. A kütyü, ami megmutatja a másnapi időjárást

[beagyaz:video:118]

Ken Kawamoto szoftvermérnök olyan előrejelző állomást tervezett, ami képes vizuálisan megjeleníteni, hogy milyen időjárás várható a következő napon. A Tempescope fantázianévre hallgató kütyüben esik az eső, villámlik és a zivatarokra is figyelmeztet – emellett pedig iszonyúan jól néz kiii a lakás dísze is. Az egyetlen probléma vele, hogy havazást egyelőre nem tud produkálni!

2. Trükkös (és tükrös) csészék

Kép forrása: d-bros.jp

A japán D-Bros dizájner csapat nemrég egy olyan különleges teáskészletet tervezett, amiben a csészék a csészealjak mintáit tükrözik vissza. A Waltz névre keresztelt kollekció darabjait tehát nem kell „összepárosítani” egymással – bármelyik bögrét és tálkát kiveheted a szekrényből, a végeredmény szemet gyönyörködtető lesz!

Kép forrása: d-bros.jp

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba