A világ 10 legboldogabb országa – Kitalálod ki az első?

Zabolai Margit
Írta: ,
A világ 10 legboldogabb országa – Kitalálod ki az első?

Mindenhol jó, de a legjobb otthon – tartja a mondás. Úgy tűnik azonban, hogy van, akinek egy kicsit otthon is jobb, mint másnak. A United Nations Sustainable Development Solutions Network összeállított egy listát a világ legboldogabb országairól, mi pedig most megmutatjuk őket – te boldogabb lennél valamelyikben, mint itthon?

A negyedik: Hollandia

Hogy ne lenne általános a jókedv egy országban, ahol legális a marihuána – mondhatná fanyar humorral egy olyan ország lakója, amely nem szerepel a listán.

Valószínű azonban, hogy a környezeti értékek óvása, a hagyományok, valamint a döntés szabadságának tisztelése nélkül Hollandia fűvel vagy anélkül is csak egy nagy, lepusztult vörös lámpás negyed lenne, nem pedig a kontinens egyik legjobban teljesítő országa.

A tízedik: Ausztrália

Egy kontinens, ami egy ország, ahol kenguruk ugrálnak és koalamacik ölelik a fákat. Az ország, ahol semmi nem történik, ami pedig a szigeten kívül történik, az senkit nem érdekel.

Tény, hogy az ausztrálok életszemlélete nehezen érthető azok számára, akik nem itt élnek, de az biztos, hogy toleranciájukkal, előzékenységükkel, és azzal a hihetetlenül természetes vagánysággal, amivel gyönyörű, de cseppet sem veszélytelen környezetükhöz alkalmazkodtak, sokat tettek azért, hogy Ausztrália egy menő, és úgy tűnik, boldog hely legyen.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra