A világ 10 legboldogabb országa – Kitalálod ki az első?

Zabolai Margit
Írta: ,
A világ 10 legboldogabb országa – Kitalálod ki az első?

Mindenhol jó, de a legjobb otthon – tartja a mondás. Úgy tűnik azonban, hogy van, akinek egy kicsit otthon is jobb, mint másnak. A United Nations Sustainable Development Solutions Network összeállított egy listát a világ legboldogabb országairól, mi pedig most megmutatjuk őket – te boldogabb lennél valamelyikben, mint itthon?

A negyedik: Hollandia

Hogy ne lenne általános a jókedv egy országban, ahol legális a marihuána – mondhatná fanyar humorral egy olyan ország lakója, amely nem szerepel a listán.

Valószínű azonban, hogy a környezeti értékek óvása, a hagyományok, valamint a döntés szabadságának tisztelése nélkül Hollandia fűvel vagy anélkül is csak egy nagy, lepusztult vörös lámpás negyed lenne, nem pedig a kontinens egyik legjobban teljesítő országa.

A tízedik: Ausztrália

Egy kontinens, ami egy ország, ahol kenguruk ugrálnak és koalamacik ölelik a fákat. Az ország, ahol semmi nem történik, ami pedig a szigeten kívül történik, az senkit nem érdekel.

Tény, hogy az ausztrálok életszemlélete nehezen érthető azok számára, akik nem itt élnek, de az biztos, hogy toleranciájukkal, előzékenységükkel, és azzal a hihetetlenül természetes vagánysággal, amivel gyönyörű, de cseppet sem veszélytelen környezetükhöz alkalmazkodtak, sokat tettek azért, hogy Ausztrália egy menő, és úgy tűnik, boldog hely legyen.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!