5 nő, akivel megtörtént a legrosszabb: ezt tették, amikor megjelent a vérfolt a nadrágjukon

Schuster Borka
Írta: ,
5 nő, akivel megtörtént a legrosszabb: ezt tették, amikor megjelent a vérfolt a nadrágjukon

Kép forrása: unsplash

Talán minden nő legrosszabb félelme, pedig életünk során legalább egyszer előfordul, hogy a menstruáció felkészületlenül talál bennünket. Ezekkel a nőkkel megtörtént a legrosszabb, amikor nyilvános helyen sikerült átvérezniük a ruhájukat, de a jó hír, hogy ma már nevetni tudnak az egészen – szóval talán a te félelmedet is enyhíti, hogy bármennyire kellemetlen is, túl lehet élni a dolgot.

Nagyon rossz első munkanap Kép forrása: unsplash

Egyetemista koromban az egyik nyáron egy plázában dolgoztam egy műszaki áruházban, és akkoriban nagyon-nagyon erős menstruációim voltak.

Persze, hogy az első munkanapom egybeesett az első menzesz napommal is, és hiába készültem tamponnal és extra betéttel, az első alkalommal, mikor sikerült eljutnom a mosdóba, észrevettem, hogy teljesen átázott minden.

Az ebédszünetemet arra használtam, hogy átrohanjak a szomszédos ruhaüzletbe, és új bugyit és nadrágot vegyek magamnak, hogy aztán a vécében átöltözzek.

Az új munkahelyemen persze – a lányokon kívül – senki nem értette, hogy miért érkeztem vissza egy teljesen másik outfitben. (Andi, 34)

Az új barátommal mentünk el ebédelni, keresztbe tett lábakkal ültem, és amikor egyszer meg akartam cserélni a lábaimat, észrevettem, hogy a fehér farmeremen óriási, vörös folt éktelenkedik. Gyorsan befejeztük a kaját, fizettünk, én a derekamra kötöttem a pulóveremet és hazaszáguldottunk.

Vicces módon én a legjobban azon idegeskedtem, hogy vajon kijön-e a vér a fehér anyagból, mert nagyon szerettem azt a nadrágot.

Hazaérve a farmert a mosógépbe dobtam be, én meg a zuhany alá álltam.

Azóta szakítottunk a sráccal, de nem hiszem, hogy a vörös foltos incidens volt, ami véget vetett a dolognak.

A nadrág egyébként megmenekült. (Melinda, 29)