Varázslatos világunk – 6 gyógyító hely a világ minden pontján

Kerekes Vivien
Írta: ,
Varázslatos világunk – 6 gyógyító hely a világ minden pontján

Köztudott tény, hogy a világon akadnak különleges helyek, amelyek nem csak szépségükkel vonják magukra a figyelmet. Bizonyos országokban (köztük a miénkben is) találhatunk olyan területeket, amikről úgy vélik, mágikus, gyógyító erővel rendelkeznek, és a legendák szerint már egyetlen látogatás után is sokkal egészségesebben térhetünk haza. Most eláruljuk, hol bukkanhatsz rá ezekre a varázslatos helyekre!

A franciaországi Lourdes már régóta népszerű úti célnak számít azok körében, akik hisznek a csodákban, még a legsötétebb időszakok alatt is.

A szóbeszédek szerint ezen a helyszínen egy fehér ruhás nő víziója jelent meg, 5 hónap alatt 18-szor, miután a katolikus egyház ezután megállapította, hogy a jelenés valószínűleg Szűz Mária lehetett.

Azóta több millió ember látogatott már el a helyszínre, hogy megfürödhessenek a Bernadette forrásban, ami állítólag segít a spirituális, lelki gyógyulásban.

Machu Picchu, Peru Kép forrása: micloset503.com

Rengeteg helyi sámán és wellness szakértő javasolja, hogy életünkben legalább egyszer látogassunk el a perui Machu Picchuhoz; a hely különleges erői ugyanis segítenek megőrizni a jó közérzetet.

A néphagyományok történetei szerint, ha egy erős megérzésekkel rendelkező személy hozzáérinti a homlokát az Intihuatana kőhöz (ami szakértők szerint egykor az inkák csillagászati órája volt), az felerősíti a spirituális világhoz fűződő kapcsolatát.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba