Válassz egy baglyot, és derítsd ki, mi az a tulajdonságod, amin feltétlenül változtatnod kéne

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy baglyot, és derítsd ki, mi az a tulajdonságod, amin feltétlenül változtatnod kéne

Kép forrása: gostica.com

A baglyok számtalan mitológiában hordoznak magukkal különleges jelentést, sőt, sokak szerint ha gyakran látsz ilyen madarat a valóságban, azzal az univerzum valamit üzenni szeretne neked. Az alábbi személyiségtesztben négy rajzolt baglyot láthatsz: válaszd ki azt, amelyik első ránézésre a legjobban tetszik, és olvass tovább, hogy megtudd, miről árulkodik a döntésed!

1. Ha az első baglyot választottad

Rendkívül nyitott, szociális személyiséged van, és imádsz beszélgetni másokkal. Mindig képes voltál megtalálni a közös hangot még az ismeretlenekkel is, ezért elég sok közeli ismerősöd van. Azonban tény, hogy a felületes párbeszédek nem igazán hoznak lázba.

E helyett inkább nagy az igényed arra, hogy új, fontos információkat szerezz be a környezetedből, hiszen rendkívül kíváncsi alkat vagy - és valljuk be, egy picikét pletykás is.

Azonban tény, hogy emiatt sokszor olyan dolgokba is beleütöd az orrod, amik nem feltétlenül rád tartoznak, és ez a távolabbi ismerőseidnek zavaró lehet. Ezt a vonásodat nem feltétlenül kedveli benned mindenki. Próbálj meg inkább egy kicsit jobban magadra fókuszálni, és kevesebbet törődni a környezeteddel.

2. Ha a második baglyot választottad

Elég zárkózott típus vagy, nem igazán szeretsz új emberekkel megismerkedni, noha ez nem mindig volt így. Az utóbbi időben viszont tele vagy félelmekkel, kételyekkel és bizonytalansággal, és fogalmad sincs, hogyan küzdhetnéd le az állandó szorongást.

Aggódsz, hogy kínos helyzetbe kerülsz, vagy mások rossz véleménnyel lesznek rólad, ezért sokszor inkább nemet mondasz egy meghívásra, minthogy a komfortzónádon kívül lépj.

Pedig valójában az élet tele van izgalmas pillanatokkal, amikből így sajnos kimaradsz, mert olyannyira tartasz az ismeretlentől és a bizonytalantól. Mostantól próbálj meg kicsit többször igent mondani (még akkor is, ha nincs hozzá kedved), és te magad is meg fogsz lepődni azon, mennyire megváltozhat ettől az életed.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!