Unalmadban milyen mintákat firkálsz? A rajzod sokat elmond a tudatalattidról

Szirák Viki
Írta: ,
Unalmadban milyen mintákat firkálsz? A rajzod sokat elmond a tudatalattidról

Kép forrása: pexels.com

Amikor telefonálsz, zenét hallgatsz vagy szimplán csak álmodozol egy előadás, esetleg céges meeting közben, te is gyakran firkálgatsz egy papírlapra, igaz? Azonban a kis minták, amiket sokszor még csak nem is tudatosan rajzolsz, több részletet felfednek a személyiségedről. Lássuk, rólad mit árul el mindez!

Ha ilyenkor emberi formákat kezdesz rajzolni, az arra utal, hogy nincs túl sok önbizalmad. Elégedetlen vagy a külsőddel, esetleg a személyiségeddel, és ez kisebbségi érzéssel tölt el.

Érzelmileg nem vagy mostanában a topon, és emiatt folyton másokhoz hasonlítgatod magad.

Hiába tűnik úgy a közösségi oldalak alapján, hogy az ismerőseid boldogok és elégedettek, nem szabad bedőlni a fotóknak, és ez alapján véleményt alkotnod magadról.

Mindenkinek vannak rossz napjai, de ne hagyd, hogy ez alapján kicsinyítsd le önmagad!

Amikor firkálgatsz egy papírra, szinte mindig szebbnél szebb szemeket rajzolsz? Ez azt jelenti, hogy kimondottan pörgős személyiséggel rendelkezel, és rengeteg barátod van. Azonban az sem mindegy, hogy a szemek nyitva, vagy éppen csukva vannak.

Előbbi arra utal, hogy úgy érzed, folyton figyelnek téged, és meg kell felelned az elvárásoknak, amiket veled szemben támasztanak.

Ezért nem is igazán tudod mindig önmagadat adni, és inkább felveszel magadra egy álarcot, hogy eljátszhass egy szerepet.

Utóbbi viszont azt jelenti, hogy nem vagy hajlandó magadba nézni, és beismerni, hogy neked is vannak hibáid, nem csak másoknak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba