Az ujjlenyomatod nem csak azonosításra jó: különleges vonásokra is rávilágíthat a formája

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Az ujjlenyomatod nem csak azonosításra jó: különleges vonásokra is rávilágíthat a formája

Kép forrása: unsplash.com

Amióta világ a világ, az emberek fejtegetik a tulajdonságaikat, egyedi vonásaikat, és sokan a jövőjükkel is szeretnének közelebbről megismerkedni. Azt ugyan nem ígérhetem, hogy az ujjlenyomatod elemzésével megtudod majd, mi vár rád a jövő héten, de érdekes jellemvonásokra hívhatja fel a figyelmedet, ha megismered, milyen formákat rejteget.

Hurkok

Nyugodt és kiegyensúlyozott személyiséged van, a kisebb-nagyobb, időszakos kilengéseket leszámítva békében élsz önmagaddal, és úgy általában a világgal. Azok az emberek, akiknek hurkokból áll az ujjlenyomata, a legtöbbször segítőkészek és jól átlátják, átérzik mások élethelyzetét. Ebből is adódik, hogy ilyen ujjlenyomattal erős az igazságérzeted, kiállsz magadért és másokért is.

A hurkokból álló ujjlenyomatok tulajdonosai szeretnek tervezni, álmodozni, ugyanakkor nagyon utálják a monotonitást igénylő munkákat.

Emiatt előfordulhat, hogy nehezen jutsz előre a céljaidat illetően, de ha olyan munkát találsz, amiben kiélheted a kreativitásodat, akkor az egyenesen felvillanyoz, és te leszel a főnökök álma. A hurkok a közösségi életre is utalnak: ha ilyen az ujjlenyomatod, minden bizonnyal igazi társasági ember vagy, sok a barátod, és nem esik nehezedre az új ismeretségek megkötése sem.

Spirális minták

Ha neked is úgy festenek az ujjlenyomataid, mintha spirálok lennének, akkor alighanem sokkal inkább magányos farkas vagy, mint társasági ember. Nem feltétlenül arról van szó, hogy utálsz kimozdulni otthonról, de előnyben részesíted, ha egy kicsit egymagad lehetsz. Szereted, ha minden a maga útján és maga idejében lezajlik, nem szeretsz kapkodni, vagy éppen elébe menni a dolgoknak, szívesen sodródsz az árral.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra