Új INTERSPAR hipermarket Érden!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Képzelj el egy helyet, ahol mindent el tudsz intézni egy helyen: befizetheted a csekkeket, beszerezheted a kedvenc parfümöd, új szemüveget készíttethetsz és még a nagybevásárlás is gyerekjáték. A SPAR Magyarország új bevásárlóközpontjában mindent megtalálsz, ami a mindennapokat könnyebbé teszi!

A fárasztó munkanap után kevés embernek marad kedve, hogy a belvárosban intézze a bevásárlást, megküzdjön a csúcsforgalommal, vadásszon a szabad parkolóhelyek után, egyik üzletből a másikba rohangáljon. De a hétvégét sem szeretnénk azzal tölteni, hogy az egész várost bejárjuk az ügyek intézése közben. 

Hogy mindez egyszerűbb legyen, Érden, az Iparos utcai autópálya-csomópont közelében nyitotta meg új bevásárlóközpontját a SPAR, ahol egyebek között kávézó, posta, drogéria, optikai szaküzlet, és egy háromezer négyzetméteres INTERSPAR hipermarket is helyet kapott. A legújabb INTERSPAR egyszerű megoldást nyújt a rohanós hétköznapokban, de a hétvégi nagybevásárlásokat is egyszerűen intézheti a család. Sőt, gyerekkel sem lesz kihívás az ügyintézés, hiszen a közvetlen szomszédságában egy játszótér is épült.

INTERSPAR Érd

A SPAR híve a fenntartható fejlődésnek, így az egész bevásárlóközpont ennek a jegyében épült. A világítást energiatakarékos LED izzók adják, a kellemes klímáról a korszerű hűtő- és fűtőrendszer gondoskodik, a környezettudatos vásárlók pedig a számos helyet kínáló parkolóban egy elektromosautó-töltőt is találnak, ahol a különféle villanymotoros autók feltölthetőek. 

A 33. INTERSPAR hipermarketet úgy tervezték, hogy a vásárlás ne az órákig tartó keresgélésről és sorban állásról, hanem a kényelmes, egyszerű megoldásokról szóljon. Már a belépéskor egy igazi piacon érezhetjük magunkat, ahol friss gyümölcsök és zöldségek óriási kínálatával találkozunk. Tovább haladva a látványpékség ellenállhatatlan látványa és a helyben készült péksütemények ínycsiklandozó illata fogadja a vásárlókat, ahonnan a csemegepultig juthatunk. Az üzlet többi részében a SPAR-tól jól megszokott minőségű áruk közül válogathatunk, melyeket úgy rendeztek el, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálhatóak legyenek. A hipermarket polcain közel 20 ezer termék várja az ide látogatókat.

Az egészséges életmód jegyében az érdi INTERSPAR is hatalmas választékban kínálja az olyan, speciális étrendbe illeszthető élelmiszereket, melyeket a tudatos vásárlók előszeretettel választanak, így megtalálhatóak a laktózmentes, gluténmentes, és biotermékek, valamint a speciális élelmiszerek és a tudatos táplálkozáshoz kapcsolódó termékek.

INTERSPAR Érd Csemegepult

A kasszazónában eltöltött időt modern kasszainformációs rendszer rövidíti le, amely jelzi, ha új pénztár nyílik vagy valamelyik bezár.

Rohanós hétköznapokra tökéletes megoldást nyújt a hipermarkethez tartozó SPAR to Go étterem, ahol friss, minőségi alapanyagokból készült grilltermékek, szendvicsek, salátafélék és egyéb helyben készült ételek fogyaszthatók vagy vihetők haza. Közben nyugodtan átböngészhetjük a napi híreket a bevásárlóközpont területén elérhető ingyenes wi-fi segítségével. 

Az áruház könnyedén megközelíthető, hiszen a fővárostól is csupán néhány kilométerre található, számos parkolóhelye pedig biztosítja, hogy autóval is könnyű legyen helyet találni. Természetesen a tömegközlekedést is úgy alakították ki, hogy a vásárlók könnyen eljussanak a bevásárlóközpontba, így a főbejáratnál egy buszmegállót helyeztek el. 

Az áruház elérhetősége és nyitva tartása:

2035 Érd, Iparos utca
Nyitva tartás: H-SZ: 6:00-22:00, V: 8:00-19:00