Egy trükk, ami örökre távol tartja a veszekedést: állítja a fiatal boldog pár

Zabolai Margit
Írta: ,

Nincsen tányér csörgés nélkül, vagyis, ha két ember együtt tölti a mindennapjait, óhatatlan, hogy időnként összekapnak ezen-azon. Vagy nem így van? Ez a fiatal pár azt állítja, megtalálták a megoldást arra, hogy távol tartsák a vitákat.

Kellemetlen téma

Egy Skóciai pár, Brandon, és a felesége, Jill, a Business Insidernek elmesélt sztoriban azt állítják, megtalálták azt az egyetlen megoldást, ami távol tartja a kapcsolatukból a veszekedést: nem kell más hozzá, csak hogy teljesen külön kezeljék a pénzügyeiket.

Lehet, hogy elsőre sokan őrültségnek, felesleges macerának, vagy a bizalom hiányának tartják az ötletet, de mielőtt teljesen félresöpröd a gondolatot, jusson eszedbe: a statisztikák szerint a pénzügyek a válások vezető okai között szerepelnek, és az együtt élő párok is sokat veszekedhetnek a pénz miatt, még ha erről a kevésbé romantikus témáról nem is divatos beszélni.

Van, ami közös, de mindenkinek megvan a saját pénze

Brandon és Jill az interjúban elmondták, hogy már a kapcsolatuk elején nyilvánvaló volt, hogy máshogy állnak a pénz kérdéséhez, és az ebből adódó kellemetlen vitákat azzal kerülték el, hogy egyszerűen külön tartották a bevételeiket. Bár van egy közös számlájuk, amiről a lakáshitelüket fizetik, egyenlő arányban, a fizetésük többi részét megtartják maguknak, és mindenki a saját kiadásait, hobbijait fedezi, így nem kell senkinek elszámolnia a másik felé.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!