5 pofonegyszerű tipp, hogy tökéletes fotók készüljenek rólad

Nagy Niki
Írta: ,
5 pofonegyszerű tipp, hogy tökéletes fotók készüljenek rólad

Neked is ismerős a helyzet, amikor egy buliban vagy családi összejövetelen készítetek legalább 20 fotót, amiből végül csak 1-2 használható van a te szemszögedből? Most összegyűjtöttünk néhány alapszabályt, melyek segítségével mind a 20 képen jól fogsz kinézni!

A testtartás a lényeg Kép forrása: glamradar.com

Hiába van szép alakod, hosszú nyakad, formás popsid, ha a képeken nem tudsz beállni úgy, hogy ezeket az adottságaidat hangsúlyozd. A fotópózok arra valók, hogy elrejtsd a kevésbé kedvelt testrészeid és kiemeld azt, ami előnyös.

Ha popsiban vagy erősebb, nyugodtan gyakorolhatod, hogy a hátadat mutatod a kamerának, és a vállad felett visszanézel – kivéve, ha kicsit karakteresebb az orrod, mert akkor ezzel a pózzal érdemes vigyázni.

Ami viszont minden esetben érvényes, hogy soha ne állj pontosan szemben a kamerával, mindig fordulj egy kicsit oldalra: az egyik vállad legyen hátrébb, mint a másik, tedd csípőre az elöl lévő kezedet, és már meg is van az univerzális „jócsaj” póz.

Nyújtsd ki a nyakad! Kép forrása: 500px.com

Furcsának fog tűnni, amíg fotóznak, de a képeken így fogsz igazán jól mutatni. Ezt a trükköt egy fotós ismerősömtől tanultam, azóta nem csak a néha megjelenő tokám tűnt el a fotókon, de sokkal arányosabbnak is tűnik a testem a fejemhez képest.

Ha kamerát látsz, nyújtsd előre a nyakad – de ne csak egy kicsit, hanem annyira, hogy élőben már természetellenesnek hasson.

A képeken egyáltalán nem lesz furcsa, a nyakad megnyúlik, az arcod karakteresebb lesz, és sokkal inkább előtérbe kerül a testedhez képest.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!