Tematikus bulik - esküvő, szülinap vagy csak egy szombat este? Ezek a legjobb ötletek!

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha imádsz bulikat szervezni vagy te vagy a legnagyobb partiarc a társaságban, akkor itt az ideje az izgalmas tematikus buliknak. Ha mindig is az volt az álmod, hogy a kedvenc filmed szereplőjének öltözz, egy régi korba repítsd vissza a társaságot vagy szereted, ha egy témára felfűzve épül fel egy buli, akkor olvass tovább, összegyűjtöttük neked a kedvenceinket!

Detektív-sztori Kép forrása: ruemag.com

Szuperül feldobhatsz vele egy szülinapot vagy egy sima házibulit is, ha detektív témában gondolkozol és ennek megfelelően készítesz elő mindent.

Az életek tálalása és címkéi lehetnek egy izgalmas rejtély részei, használhatsz ujjlenyomatokat, mintha bűnjeleket kellene kiolvasni és persze a jelmezek sem maradhatnak el.

Vagy te leszel a híres detektív vagy éppen a bűnöző, akit mindenki el akar kapni. Ezt a bulit pedig csak a furfangos és szövevényes játékok tehetik még tökéletesebbé!

Célállomás: Utazás Kép forrása: weddingsonline.ie

Ha igazi utazásmániás vagy, akkor ez a kedvenced lesz. Lehet egy szimpla szombat esti buli, egy szülinap, de talán a legizgalmasabb, ha az utazás az esküvőd fő témája.

Itt ugyanis számos olyan lehetőség van, amit kihasználhatsz – kezdve a meghívók kiküldésétől, az ételeken, az asztaldíszekig.

A meghívók lehetnek beszállókártyák, az ételek különböző országok konyhái által ihletett remekművek vagy utazási szimbólumokkal díszítettek, az asztalokon pedig számtalan utazással kapcsolatos dekorációs elem helyet kaphat. Hát nem szuper?