5+1 módszer, amivel viccesen bosszanthatod a kedves szomszédod

Jankovics Anna
Írta: ,
5+1 módszer, amivel viccesen bosszanthatod a kedves szomszédod

Az ember ostobasága ott kezdődik, hogy buta ,játékokba’ kezd, ahelyett, hogy emberszerető magatartással viszonyulna a másikhoz. Sokat gondolkoztam azon, hogy miért van ez így. Rájöttem: mert jól érzik magukat adott helyzetben. Ez egy társasjáték, mely a normális kommunikáció hiánya miatt alakult ki és rögzül. Érdekelt, hogy ki milyen bosszantással őrjítené meg a szomszédot. Aljasabbnál aljasabb, kegyetlenebb ötletek felsorolása következik, melyeket nem(!) javaslok kipróbálásra.

Telefon

A telefonbetyárkodás egyidős a telefon elterjedésével. Amennyiben ismerjük a szomszéd telefonszámát, fel lehet adni hirdetést, melyben potom áron kínálunk valami csábító dolgot, vagy szolgáltatást, természetesen a szomszéd telefonszámát megadva elérhetőségként.

Vannak emberek, akik problémát, ellenséget gyártanak maguknak, mert kies az életük – mely az elmebetegség határáig képesek sodorni az embert.

A bosszantó szomszéd mindenhol fellelhető, kellő humorérzékkel viszont minden probléma áthidalható… és a kommunikációval, hiszen annyi szép, jó szavunk van, és csodálatos szókincsünk. Képes arra, hogy kiüsse az ember kezéből a fegyvert, szívéből pedig az ostoba haragot. Ezek az ,ötletek’ csak eszmefuttatások, és szeretném, ha azok is maradnának.

Hidrogén peroxid vs. húsvét

Az egyik legaljasabb ötlet, amikor húsvéti locsolkodás ürügyén a szomszéd hajára nem kölnivizet locsol a locsolkodó, hanem hidrogén peroxidot, melyet szőkítésre használnak.

A hidrogén peroxid vegyszer, nagy koncentrációban maradandó károsodást okoz, így ez az ,ötlet’ csak szóban hangzik jól.