5 érdekes dolog, amit a szomszéd mindig tud rólad

Szirák Viki
Írta: ,

A szomszédját nem válaszhatja meg az ember, épp ezért jó, ha sikerül pozitív kapcsolatot ápolnod velük. Már csak azért is, mert a melletted élő személy az alábbi öt dolgot tudja rólad - akármennyire is igyekszel eltitkolni. Kicsit ijesztő, hogy sokszor többet tudnak rólad, mint a szeretteid, nem?

Ha van otthon kutyád, akkor a szomszédod valószínűleg elég jól ismeri már a személyiségét, még akkor is, ha nem szokta megsimogatni.

Ő ugyanis akkor is látja, mit csinál a kis kedvenced, ha te épp nem vagy otthon.

Mennyire ugat, amikor egyedül van, hajlamos-e a rosszalkodásra; a szomszédod előtt ezek nem sokáig maradnak titokban.

Még akkor sem, ha egyébként nem említi meg ezeket a dolgokat a jó viszony érdekében.

Akármennyire is igyekszel eltitkolni mások elől a családi problémákat, sajnos elkerülhetetlen, hogy a szomszédod ne tudja meg. A veszekedések kiszűrődnek az ajtón, társasházban különösen, de még egy kertes otthonban sem könnyű ezt titokban tartani.

A szomszédod látja, ha a párod ritkán van otthon, későn jár haza, és azt is, ha éppen nem nagyon vagytok beszélő viszonyban.

Szintén nem titok előtte az sem, ha a gyermekeiddel vannak gondok, így már csak ezért is jobb, ha pozitív viszonyt sikerül fenn tartani vele.

Sok helyen ugyanis a szomszédok előszeretettel osztják meg a részleteket másokkal, pláne egy kis községben, ahol egyébként is nehéz bármit titokban tartani.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!